Μπαμ με Ευαγόρα Ευριπίδου

Μεταγραφικό μπαμ από τον Ευαγόρα Πάφου ο οποίος προχώρησε στην πρώτη φετινή και συνάμα ηχηρή μεταγραφή.

Με αστραπιαίες κινήσεις οι διοικούντες της ομάδας συμφώνησαν σε όλα με τον Ευαγόρα Ευριπίδου ο οποίος πέρσι αγωνιζόταν στην Β΄Κατηγορία της ΚΟΠ όντας αρχηγός της ΕΝΑΔ Πόλεως Χρυσοχούς. Η αγάπη του ποδοσφαιριστή για την ομάδα (βαπτίστηκε Ευαγόρας προς τιμή του ήρωα Ευαγόρα Παλληκαρίδη) σε συνδυασμό με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ευαγόρα από τον Λάκη Αθανασίου ήταν αρκετά για να ντυθεί στα γαλάζια.

Επίσης ποδοσφαιριστής του Ευαγόρα Πάφου πρέπει να θεωρείται και ο Φίλιππος Φιλίππου που πέρσι αγωνιζόταν στην Τρίτη κατηγορία με τον Ακρίτα Χλώρακας. Ο Φιλίππου αγωνίστηκε στον Ευαγόρα και την πρώτη χρονιά της επαναδραστηριοποίησης τους. Όπως πληροφορούμαστε οι άνθρωποι του Ευαγόρα βρίσκονται πολύ κοντά σε ακόμα 3 μεταγραφές που θα κάνουν αίσθηση όταν ανακοινωθούν καθώς πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν στα πρωταθλήματα της ΚΟΠ. Ακόμη από την περσινή ομάδα συνεχίζουν όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος υπήρξε έντονη κινητοποίηση από αρκετούς φίλους του Ευαγόρα οι οποίοι αναμείχτηκαν στα διοικητικά και απ’ ότι φαίνεται και από τις μεταγραφές μια νέα εποχή ξεκινά για τον Σύλλογο του οποίου οι στόχοι για την νέα σεζόν θα είναι πρωταγωνιστικοί.