“Υπόσχομαι περισσότερα γκολ!”

Με τον πρώτο σκόρερ της Δ’ Κατηγορίας Παντελή Ταύρου, επικοινώνησε η ιστοσελίδα μας kerkida.net. Ο 32χρονός επιθετικός της Ξυλοτύμπου, αναρρώνει από την εγχείρηση που πραγματοποίησε την Πέμπτη, για να θεραπευθεί από την βουβωνοκήλη και το σύνδρομο κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπώρησαν φέτος.

Πως νιώθεις μετά την εγχείρηση;

“Με τη βοήθεια του Θεού όλα πήγαν καλά και ανυπομονώ να ξαναμπώ σιγά σιγά στα γήπεδα. Ήταν ένας τραυματισμός τον οποίο είχα από την αρχή της σεζόν όμως έσφιξα τα δόντια και άντεξα.. Αυτό κράτησε μέχρι το παιχνίδι με τον Ηρακλή Γερολάκκου όπου αν και πέτυχα χατ-τρικ, ο πόνος πραγματικά με γονάτισε και βγήκα από το ημίχρονο. Τελικά αποφάσισα με τον γιατρό μου να κάνω μόνο δύο προπονήσεις την βδομάδα, Πέμπτη-Παρασκευή, να ακολουθώ τη φαρμακευτική μου αγωγή και να αγωνίζομαι κανονικά”.

Ξεχώρισες κάποιο από τα 25 γκολ που πέτυχες;

“Είναι τόσα πολλά που δυσκολεύομαι να θυμηθώ! Πολλές φορές ήταν πανομοιότυπα, όπως τα δύο γκολ που πέτυχα απέναντι στα Λειβάδια. Το ένα στον πρώτο και το άλλο στον δεύτερο γύρο. Τα ξεχωρίζω γιατί τα πέτυχα με το δεξί όπου δεν είναι το καλό μου πόδι.Αν έπρεπε όμως να διαλέξω ένα θα ήταν αυτό κόντρα στην Αλκή όταν ξέφυγα τον αντίπαλο περνώντας την μπάλα κάτω από τα ποδιά του και σκόραρα με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή. Ήταν ένα παιχνίδι ντέρμπι όποτε το να πετυχαίνεις γκολ εκεί είναι ξεχωριστής σημασίας”.

Ποιοι θα είναι οι στόχοι της ομάδας στη Γ΄Κατηγορία;

“Επειδή θα κρατηθεί η ίδια ομάδα και θα γίνουν τέσσερις ενδεκαδάτες προσθήκες πιστεύω πως θα είμαστε αρκετά ισχυροί έτσι ώστε να έχουμε πρωταγωνιστικούς στόχους. Μπορούμε να μιλάμε, γιατί όχι, και για άνοδο!”.

Αφιερώνεις κάπου την προσωπική επιτυχία του πρώτου σκόρερ αλλά και της ανόδου;

“Την αφιερώνω στην οικογένεια μου και τα δύο παιδάκια μου που ήταν δίπλα μου συνεχώς. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και το Συμβούλιο για την στήριξη που μας παρείχαν όλη τη χρονιά. Ο κόσμος ήταν πάντα δίπλα μας εντός και εκτός έδρας, σπρώχνοντας μας στις νίκες. Αυτή την προσωπική και ομαδική επιτυχία την αφιερώνω και σε εκείνους”.

Τι υπόσχεσαι στους φίλους της ομάδας για την επόμενη σεζόν;

“Υπόσχομαι περισσότερα γκολ! Έχω εμπειρίες από τη Γ’ Κατηγορία και πιστεύω δεν διαφέρει πολύ από τη Δ’. Επίσης δεν θα είμαι τραυματίας όπως ήμουν φέτος, για αυτό η προσδοκία μου είναι πως θα τα πάω ακόμα καλύτερα”.

*Στις φώτο ο Παντελής Ταύρου πριν και μετά το χειρουργείο.

Υ.Γ Περαστικά και σιδερένιος!