Κάλεσμα για θετικό ξεκίνημα

Μέσω της επίσημης σελίδας της η ΑΠΕΠ καλεί τους φιλάθλους της, να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας για άνοδο, αρχής γενομένης από τον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Ηρακλή Γερολάκκου. Παράλληλα η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε αλλαγή ημερομηνίας στην κλήρωση του λαχνού εισφοράς.

Αναλυτικά:

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ...ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!

"Φίλοι και οπαδοί της Α.Π.Ε.Π. Πιτσιλιάς,

Το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου ξεκινά ο μαραθώνιος της Γ΄Κατηγορίας. Η ομάδα μας, μέσα από τις όποιες δυσκολίες, μπαίνει στο νέο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο και σκοπό, να επανέλθει άμεσα στη Β' κατηγορία. Χωρίς τη στήριξη σας όμως, η προσπάθεια τεχνικής ηγεσίας και ποδοσφαιριστών θα είναι αρκετά δύσκολη. Πρώτος μας αντίπαλος η ομάδα του Ηρακλή Γερολάκκου στην έδρα μας. Σας καλούμε λοιπόν το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 16.00, να έλθετε όλοι στο γήπεδο, να στηρίξετε την προσπάθεια των παικτών μας για ένα νικηφόρο ξεκίνημα".

- ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΝΟΥ ΕΙΣΦΟΡΑΣ

"Το Δ.Σ. της Α.Π.Ε.Π. ανακοινώνει ότι η κλήρωση του λαχνού εισφοράς που ήταν προγραμματισμένη για τις 15 Αυγούστου 2015, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, παράλληλα με την κλήρωση του κρατικού λαχείου. Συγκεκριμένα, ο νικητής θα είναι ο κάτοχος του λαχνού ο αριθμός του οποίου ταιριάζει με τους 3 τελευταίους αριθμούς του πρώτου τυχερού της κλήρωσης του κρατικού λαχείου”.