"Κάθε παιχνίδι για το τρίποντο"

Στην ιστοσελίδα μας, www.kerkida.net, μίλησε ο τεχνικός της ΑΠΕΠ, Σάσης Κλεάνθους, ο οποίος αναφέρθηκε στη νέα σεζόν που ξεκινά, αλλά και στον αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Γερολάκκου.

"Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για την ΑΠΕΠ, καθώς έπρεπε να δούμε πολλά πράγματα και να λύσουμε αρκετά θέματα. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές από την περσινή σεζόν αποχώρησαν, καθώς κατά 90% το φετινό ρόστερ είναι με νέους ποδοσφαιριστές. Σίγουρα χρειάζεται υπομονή, θέληση και τύχη για να πετύχει αυτή η νέα προσπάθεια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φοβάμαι τα δύσκολα. Έχουμε φτιάξει ένα ταλαντούχο και νεαρό σύνολο, το οποίο κάθε εβδομάδα θα παίζει για το τρίποντο", ανέφερε αρχικά ο τεχνικός της ομάδας της Πιτσιλιάς και συμπλήρωσε:

"Όσον αφορά το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Ηρακλή Γερολάκκου, στόχος σαφώς και είναι το τρίποντο. Φέτος, όπως φυσικά ήταν και άλλες χρονιές, θα πρέπει στην Πιτσιλιά να μην χάσουμε πολλούς βαθμούς και να είναι μια "καυτή" έδρα. Ελπίζω ο κόσμος να στηρίξει αυτή τη νέα προσπάθεια, γιατί δεν αξίζει στην ΑΠΕΠ να βρίσκεται στην Γ΄ κατηγορία".