"Σκληρή δουλειά και συνοχή"

Για την προετοιμασία της ομάδας του αλλά και το κτίσιμο ενός συνόλου που θα είναι ανταγωνιστικό έκανε λόγο ο προπονητής του Χαλκάνορα Ιδαλίου. Μεταξύ άλλων ο Σάββας Παρμάκκης ανέφερε στο www.kerkida.net ότι είναι ευχαριστημένος με την προετοιμασία της ομάδας του, η οποία βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Aρχικά ανέφερε: «Κατά τη διάρκεια των προπονήσεων γίνεται πολύ σκληρή δουλειά που στοχεύει τόσο στη βελτίωση της φυσικής κατάστασης όσο και στο αγωνιστικό κομμάτι. Το ρόστερ της ομάδας έχει κλείσει».

Όσο για την ποιότητα των ποδοσφαιριστών του αλλά και το στόχο της φετινής χρονιάς είπε: «Η ομάδα απαρτίζεται από νεαρούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο και θέληση για διάκριση καθώς και με έμπειρους ποδοσφαιριστές αναγνωρισμένης αξίας στις μικρές κατηγορίες. Στο Χαλκάνορα κτίζεται μια καινούρια ομάδα με μέλλον και προοπτική ανέλιξης. Το μεγάλο στοίχημα της ομάδας του Χαλκάνορα είναι το σύντομο δέσιμο των ποδοσφαιριστών και η αφομοίωση της φιλοσοφίας του προπονητή για να έλθουν και τα επιθυμιτά αποτελέσματα».