«Σημαντική νίκη που μας δίνει αισιοδοξία»

Η Πέγεια 2014 πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της και επανέρχεται στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά και τις συνεχόμενες ήττες που δέχτηκε. 

Ο Χρίστος Μακρής ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος του αγώνα μιλάει στο kerkida.net για την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Αχυρώνα Λιοπετρίου καθώς και για το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ύψωνα.

Για το παιχνίδι με τον Αχυρώνα: «Ξέραμε από την αρχή ότι παίζαμε με μία ομάδα φιλόδοξη που ήθελε τη νίκη για την διεκδίκηση της ανόδου. Ευτυχώς για εμάς μπήκαμε πολύ δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να κάνει το παιχνίδι του. Ευτυχίσαμε να σκοράρουμε και να δημιουργήσουμε και πολλές ευκαιρίες για να τελειώσουμε το παιχνίδι πιο γρήγορα αλλά δεν είχαμε καθαρό μυαλό στην τελική πάσα. Στο δεύτερο μέρος ο αντίπαλος μας πίεσε όμως δεν ήταν αρκετό για να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα και έτσι φύγαμε με ένα τεράστιο διπλό και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη η οποία θα μας βοηθήσει στο να ηρεμήσει η ομάδα από την άσχημη πορεία που είχαμε μέχρι πρόσφατα.Είναι μια σημαντική νίκη έτσι ώστε να δούμε το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία».

Για την δική του πολύ καλή εμφάνιση και το νικητήριο γκολ που πέτυχε: «Πέτυχα το γκολ το οποίο με χαροποιεί, αλλά για να μπει ένα τέρμα είναι προϊόν ομαδικής δουλειάς».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ύψωνα: «Στο επόμενο παιχνίδι παίζουμε εντός έδρας με τον Ύψωνα. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, η οποία κέρδισε χτες τον πρωτοπόρο και χρειάζεται πολύ προσπάθεια για να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη».