«Να κλειδώσουμε την άνοδο και το πρωτάθλημα»

Η Ξυλοτύμπου βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ κατηγορίας με μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο αν και έχασε στο χθεσινό παιχνίδι.

Ο Άριστος Αριστοδήμου εντάχθηκε στην ομάδα τον Ιανουάριο και είναι έτοιμος να πανηγυρίσει την άνοδο στη Β’ κατηγορία. Μιλάει στο kerkida.net για το παιχνίδι με τον Ύψωνα αλλά για την επιτυχημένη χρονιά που πραγματοποιεί η ομάδα του. 

Αρχικά: «Το τελευταίο διάστημα είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Σε 2 εβδομάδες είχαμε 5 παιχνίδια, σε κύπελλο και πρωτάθλημα, με βασικούς παίκτες εκτός λόγω τραυματισμών. Υπάρχει πάρα πολλή κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Το χθεσινό παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο. Ευτύχισε ο Ύψωνας να προηγηθεί και με καλή άμυνα το κράτησε μέχρι το τέλος».

Για την μέχρι τώρα πετυχημένη πορεία της ομάδας: «Εγώ σαν νέος στην ομάδα, είδα ότι γίνεται μια πάρα πολύ καλή δουλειά, με πολύ καλά αποδυτήρια που με βοήθησαν αμέσως να γίνω ένα μαζί τους. Η ομάδα είναι στον τελικό του κυπέλλου, βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας μια διαφορά ασφαλείας από τους υπόλοιπους. Παρόλα αυτά δεν επαναπαυόμαστε, θέλουμε να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι και θέλουμε στα επόμενα παιχνίδια να κλειδώσουμε πρώτα την άνοδο μαθηματικά και μετά το πρωτάθλημα. Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή και από όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Είμαι ευγνώμον στον προπονητή μου που πίστεψε σε μένα και με έφερε στην ομάδα και θα παλέψουμε όλοι μαζί για την επίτευξη των στόχων μας».

Για το επόμενο παιχνίδι: «Μοναδικός στόχος η επιστροφή στις επιτυχίες με μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Διγενής και ελπίζουμε να επιστρέψουν οι τραυματίες για να υπάρχουν πιο πολλές επιλογές στη διάθεση του προπονητή μας».