Επιστροφή στις νίκες με ολική ανατροπή(Βίντεο)

Η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα επικρατώντας με 4-2 του Κόρνου και βρίσκεται λίγο πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου της ομάδας που είναι η άνοδος στη Γ’ κατηγορία.

Η τοποθέτηση της ομάδας στην επίσημη τους σελίδα: 

"ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ ΟΛΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ 12ο ΠΑΙΚΤΗ!
Η ομάδα μας στο αγώνα του Σαββάτου πήρε την νίκη και το τρίποντο σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι απέναντι στην ομάδα του Κόρνου με ολική ανατροπή του σκορ.

Η ομάδα μας δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι και βρέθηκε να χάνει με 0-2. Στο 51' η αντίπαλη ομάδα έμεινε με 10 παίκτες μετά την απευθείας κόκκινη σε παίκτη του Κόρνου για κτύπημα εκτός φάσης σε ποδοσφαιριστή μας. Μετά την αποβολή, η ομάδα ανέβασε ρυθμούς και με την βοήθεια των φιλάθλων της, που ήταν συγκλονιστικοί σε όλο το παιχνίδι, κατάφερε και μείωσε στο 57' μετά από ωραίο πλασέ εντός περιοχής του Σταυρινού γράφοντας το 1-2. 

Η πίεση φυσικά δεν σταμάτησε και 5 λεπτά αργότερα, από κόρνερ, ο Αντρέα Καρεκλάς με κεφαλιά ισοφάρισε για την ομάδα μας. Το παιχνίδι είχε πάρει φωτιά μετά την ισοφάριση, οι φίλαθλοι ζήτησαν από τους παίκτες ακόμα ενα τέρμα και νίκη. Το ζήτησαν και το πήραν. Με 2ο προσωπικό γκολ του Αντρέα Καρεκλά με κεφαλιά έγραψε το 3-2 στο 80'. 

Η ομάδα δεν έλεγε να σταματήσει μετά την ανατροπή του σκορ. Στα τελευταία λεπτά μετα απο μια ωραία ενέργεια του Σταυρινού η ομάδα κέρδισε πέναλτι. Ο Φυσεντζίδης ανέλαβε και έγραψε το 4-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Η ομάδα μας έκανε την ολική ΑΝΑΤΡΟΠΗ δείχνοντας ΠΑΘΟΣ, ΘΕΛΗΣΗ και ΠΙΣΤΗ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ήταν ΕΚΕΙ και έσπρωξε την ομάδα στην ανατροπή. Ήταν ένας εντυπωσιακός 12ος παίκτης και αξίζουν συγχαρητήρια.

Σας ευχαριστούμε όλους, για την παρουσία σας στο γήπεδο. Απέμειναν 5 παιχνίδια για την είσοδο μας στα σαλόνια της 3ης κατηγορίας. ΕΝΩΜΕΝΟΙ παίκτες, προπονητές, διοικητικό συμβούλιο και ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ τίποτα δεν μας σταματά για την υλοποίηση του ΣΤΟΧΟΥ για ΑΝΟΔΟ στην 3η κατηγορία.

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο στις 3μμ στην Κοράκου για την αναμέτρηση με την Ελπίδα Αστρομερίτη. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ! ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ!

Υ.Γ: Όσοι φίλοι θα θέλουν να μεταβούν στο εκτός έδρας παιχνίδι θα υπάρχει λεωφορείο. Παρακαλώ επικοινωνήστε  προσωπικά μαζί μας για πληροφορίες."