«Είμαστε μέσα στους στόχους μας»

Ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα, έχοντας τέσσερις συνεχόμενες ήττες, όμως κατάφερε να σηκώσει ανάστημα και εκεί άρχισε η ανοδική πορεία που τον έφερε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Ο προπονητής της ομάδας Στέλιος Σοφοκλέους μιλάει στο kerkida.net για την πορεία της ομάδας και για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Κόρνο. 

Για την πορεία της ομάδας

«Η ομάδα μας πηγαίνει πολύ καλά. Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Δεν ξεκινήσαμε καλά το πρωτάθλημα. Είχαμε τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Όλοι θεωρούσαν ότι θα υποβιβαστούμε, όμως εμείς τα καταφέραμε και σταθήκαμε στα πόδια μας. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου. Αν και έχουμε λίγους σε αριθμό παίκτες, έχουμε ποιότητα. Ήταν θέμα χρόνου να βρει η ομάδα τα πατήματα της».

Για τους στόχους της ομάδας

«Απομένουν ακόμη 5 αγωνιστικές και απέχουμε 5 βαθμούς από τον 4ο, στον βαθμολογικό πίνακα. Είμαστε μέσα στους στόχους όπου είναι η άνοδος».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Κόρνο

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, εκτός έδρας. Τους αντιμετωπίσαμε και στον πρώτο γύρο και διαπιστώσαμε ότι είναι μια καλή ομάδα. Βρίσκονται στα χαμηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα και θα παλέψουν σίγουρα για το βαθμολογικό κέρδος».