Άνοδος, τώρα νταμπλ (Φώτος)

Η Ξυλοτύμπου ανέβηκε και μαθηματικά πλέον στην Β’ κατηγορία.

Δείτε την ανάρτηση της ομάδας: 

«Η ομάδα μας νίκησε εκτός έδρας την Ελπίδα Ξυλοφάγου με 1-0 και σφράγισε με τον καλύτερο τρόπο την άνοδο της στη Β΄ Κατηγορία, πέντε αγώνες πριν το φινάλε, ενώ παράλληλα διατήρησε την διαφορά από τον δεύτερο Χαλκάνωρα στους δώδεκα βαθμούς. Οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Λοΐζου, για ακόμα μια φορά φέτος, ήταν συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους και έφτασαν στη νίκη. Μια νίκη η οποία δεν ήρθε εύκολα αφού ο αγώνας ήταν ισοδύναμος στην μεγαλύτερη του διάρκεια. Η ομάδα μας ευτύχησε να πάρει τη νίκη με ένα πολύ ωραίο γκολ του Κυριάκου Χρίστου (Κάζουλου) στις αρχές της επανάληψης. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα και η απόκρουση πέναλτι του τερματοφύλακα μας Αντρέα Λοΐζου ενώ το σκορ ήταν στο 0-1 όπου κράτησε όρθια την ομάδα μας.

Μετά τη νίκη οι ποδοσφαιριστές μας γιόρτασαν τη άνοδο μαζί με φίλους της ομάδας και έδωσαν υπόσχεση για την υλοποίηση και των υπόλοιπων στόχων που θέσαμε στην αρχή της περιόδου, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση τόσο του πρωταθλήματος όσο και του κυπέλλου.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στο Ξυλοφάγου και με την παρουσία του βοήθησε στα μέγιστα την ομάδα να φτάσει στη νίκη. Παράλληλα τους καλούμε όπως το ερχόμενο Σάββατο, 25 Μαρτίου και ώρα 15:30, δώσουν μαζικά το παρόν τους στο γήπεδο μας, αντίπαλος μας η ΜΕΑΠ, ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμα μια νίκη η οποία πιθανότατα να μας στέψει και πρωταθλητές. Μαζί ξεκινήσαμε και μαζί συνεχίζουμε να γράφουμε ιστορία. Έφτασε η ώρα που η Ξυλοτύμβου δυναμώνει στον ποδοσφαιρικό χάρτη της Κύπρου.
ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»