Ένα βαθμό μακριά από το πρωτάθλημα (φώτος)

Η Ξυλοτύμπου 4 αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, βρίσκεται μια ανάσα πριν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ανάρτηση της ομάδας: 

«Και σήκωσε το …
Μετά και από την εντός έδρας νίκη μας, με 5-0, επί της ΜΕΑΠ ο δρόμος άνοιξε διάπλατος για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας το στερήσει αφού χρειαζόμαστε μόνο ένα βαθμό στα 4 εναπομείναντα παιχνίδια.

Το συγκρότημα του Κώστα Λοΐζου δεν τυγχάνει οποιασδήποτε αμφισβήτησης και αυτό το απόδειξε και στο παιχνίδι με την ΜΕΑΠ. Σοβαρά και πειθαρχημένα από την έναρξη του αγώνα έδειξε πιο θα ήταν το αφεντικό. Σκοράραμε γρήγορα με τον συνήθη ύποπτο, Hector Gonzalez στο 5 λεπτό και αφού χάσαμε ευκαιρίες και για άλλο γκολ, όπως και οι αντίπαλοι μας ειδικά από στημένα, επιβάλαμε το ρυθμό μας και καταφέραμε να κλείσουμε το ημίχρονο πετυχαίνοντας άλλα 2 γκολ. Στο 35 λεπτό και πάλι ο Hector Gonzalez με εκπληκτικό κτύπημα φάουλ και ο Αντρέας Γκουγκούρης με κεφαλιά στο 44 λεπτό μετά από κόρνερ ανέβασαν τα σκορ στο 3-0.

Στην επανάληψη η ομάδα πάλι είχε καλή απόδοση και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα σκόραρε ακόμα δύο γκολ με τον Παντελή Ταύρου στο 75 λεπτό και τον Raul Gonzalez στο 86 λεπτό να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα.Γεγονός που αξίζει αναφοράς η συμμετοχή δύο νεαρών ποδοσφαιριστών μας στον αγώνα οι οποίοι πέρασαν ως αλλαγή στο Β΄ ημίχρονο, του Παναγιώτη Δημητρίου και του Σταύρου Σταύρου.
Ευχαριστούμε για ακόμα μια φορά τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και βοήθησε στην επίτευξη ακόμα μιας νίκης, θα μπορούσε όμως να ήταν περισσότερος αφού η ομάδα της κοινότητας μας γράφει ιστορία και ο κόσμος της σίγουρα μόνο περηφάνια πρέπει να νοιώθει για όλους όσους ανήκουν σε αυτή την ομάδα. Η επιβράβευση όλων αυτών δεν είναι τίποτα άλλο από την παρουσία του κόσμου στο γήπεδο και στήριξη στους ποδοσφαιριστές μας.
Όλοι μαζί συνεχίζουμε.
ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ»