«Το πιστέψαμε και πετύχαμε την άνοδο»

Ο Φοίνικας Αγίας Μαρίνας πήρε το τρίτο εισιτήριο της ανόδου για την Γ’ κατηγορία. 

Ο Νάσος Kωνσταντίνου μιλάει στο kerkida.net για το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στη Δόξα Παλαιομετόχου που τους χάρισε την άνοδο, για την επιτυχημένη χρονιά του Φοίνικα και για τον κόσμος τους, που ήταν πάντα στο πλευρό τους. 


Για το παιχνίδι απέναντι στη Δόξα

«Ξέραμε ότι αυτό το παιχνίδι ήταν το πιο δύσκολο και κρίσιμο της σεζόν γιατί έκρινε την άνοδο της ομάδας μας . Η Δόξα Παλαιομετόχου είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και μας έβαλε δύσκολα όσον αφορά το προχθεσινό παιχνίδι. Μπήκαμε αποφασισμένοι στον αγώνα και πετύχαμε τον στόχο μας».

Για το κακό ξεκίνημα του Φοίνικα στην αρχή της σεζόν

«Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα την σεζόν με τέσσερις διαδοχικές ήττες στην αρχή του πρωταθλήματος. Αυτό δεν μας πτόησε, πιστέψαμε στις δυνατότητες μας και στη συνέχεια κάναμε μια εκπληκτική πορεία, με πέντε σερί νίκες και πλησιάσαμε σε απόσταση αναπνοής τις θέσεις που οδηγούσαν προς την άνοδο. Στη συνέχεια ακολούθησαν κάποια θετικά και αρνητικά αποτελέσματα που σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων μας έφεραν δύο αγωνιστικές πριν το τέλος στο +5 από την 4η ομάδα».

Για τα τελευταία κρίσιμα παιχνίδια 

«Στο προτελευταίο παιχνίδι χάσαμε από το Φρέναρος, οπότε στο τελευταίο παιχνίδι η νίκη ήταν μονόδρομος για εμάς, αφού αν χάναμε και κέρδιζε ο 4ος δεν θα ανεβαίναμε εμείς στη Γ’ κατηγορία. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά και τα καταφέραμε».

Για την συνταγή της επιτυχίας της ομάδας 

«Εγώ μαζί με τους συμπαίκτες μου από το πρώτο παιχνίδι καταθέσαμε ψυχή και πιστέψαμε σε αυτή την ομάδα και στις δυνατότητες μας και παρά τα πρώτα ατυχή αποτελέσματα αποδείξαμε ότι είμαστε μια δεμένη και αγαπημένη ομάδα με ποιότητα. Θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον προπονητή μου Στέλιο Σοφοκλέους που ήταν πάντα δίπλα μας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν και που πίστεψε σε εμάς. Στον Αντώνη Σοφοκλέους και φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τον Κλεόπα Θεοφάνους που καθημερινά δίνει τα πάντα για αυτή την ομάδα και είναι ο σημαντικότερος λόγος, που αυτή η ομάδα είναι εν ζωή. 

Για τον κόσμο του Φοίνικα

«Να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που ήταν δίπλα μας σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Ήταν και αυτοί βασικοί συντελεστές στην μεγάλη φετινή επιτυχία του Φοίνικα».