Εθνικός Λατσιών – Soccerpromo βαδίζουν μαζί!

Μια δυνατή συνεργασία να δούμε τη νεά ποδοσφαιρική χρονιά στα γήπεδα της Γ’ κατηγορίας. Ο Εθνικός Λατσιών και η Soccerpromo management συμφώνησαν να πορευτούν μαζί.

Δείτε την ανακοίνωση: 

«Ο Εθνικός Λατσιών και η soccerpromo management συμφώνησαν να πορευτούν μαζί βάζοντας ψηλά τον πήχη στο Κυπριακό ποδόσφαιρο.Ομάδα με μεγάλη ιστορία ο Εθνικός Λατσιών στην Κύπρο, ( Γ' Εθνική ) που ιστορικά έχει βγάλει πολλούς παίχτες την περσινή χρονιά.Έφτασε πολύ κοντά στο να ανέβει στη β'εθνική κατηγορία ενώ έφτασε μέχρι τον τελικό κυπέλου.

Ομάδα που οι ακαδημίες της πάντα δημιουργούν παίχτες,δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως όλα τα τμήματά της αγωνίζονται στις υψηλότερες κατηγορίες στο κυπριακό πρωτάθλημα και οι παίχτες της κινούν πάντα το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων στην Κύπρο και στο εξωτερικό.Η soccerpromo είναι μια εταιρία που ασχολείται εδώ και χρόνια με το management στο ποδόσφαιρο με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων εξειδικευμένων στο ποδόσφαιρο εκπροσωπώντας παίχτες σε όλο τον κόσμο και δημιουργώντας προγράμματα ανάπτυξης και αξιοποίησης ποδοσφαιριστών,προπονητών ομάδων,έχοντας την τεχνογνωσία και την εμπειρία στον σύγχρονο τρόπο λειτουργίας ενός ποδοσφαιρικού συλλόγου.

Μια νεα σελίδα λοιπόν ανοίγει για τον Εθνικό Λατσιών ανεβάζοντας τον πήχη ψηλά σε όλα τα επίπεδα για τον σύλλογο κάνοντας τον Εθνικό Λατσιών ομαδα με μεγάλες προόπτικές».