Καλό Πρωτάθλημα από την ΑΕΚ Ιδαλίου

Η διοίκηση της ΑΕΚ Ιδαλίου δεξιώθηκε χθες βράδυ το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας με την ευκαιρία της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της ΑΠΟΕΣΠ αυτό το Σαββατοκυρίακο.

Ευχή όλων ένα καλό πρωτάθλημα το οποίο θα φέρει και τον πρώτο τίτλο στην ομάδα.

Η ΑΕΚ Ιδαλίου ιδρύθηκε πριν από τέσσερα χρόνια και όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του σωματείου Τζόζεφ Βασιλείου έφθασε η ώρα για να πανηγυρίσει η ομάδα ένα τίτλο.

Πρώτος αντίπαλος  η ομάδα του ΑΠΟΜ Μαθιάτη.

Όλοι στην ΑΕΚ θέλουν να ξεκινήσουν με το δεξί το νέο πρωτάθλημα.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Ιδαλίου Λεόντιος Καλλένος ο οποίος ανέφερε ότι το δημοτικό συμβούλιο θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα.

Έκανε αναφορά στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της κρίσης επισημαίνοντας ότι οι οικονομικοί πόροι είναι περιορισμένοι.

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κατοίκων της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ιδαλίου, περιοχή στην οποία εδρεύει η ομάδα, Χαράλαμπος Χαραλάμπους ανέφερε ότι οι κάτοικοι θα συνεχίσουν να βρίσκονται στο πλευρό της ομάδας.

Χρόνο με το χρόνο όλο και μεγαλύτερος αριθμός κατοίκων της Ενορίας Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης αγκαλιάζει την ομάδα και ενδιαφέρεται να βοηθήσει στις προσπάθειες που καταβάλλει η διοίκηση του σωματείου.