"Δίκαιη η ισοπαλία"

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας η ΜΕΑΠ κατάφερε να αποσπάσει ένα πολύτιμο βαθμό αφού εξήλθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στην Αλκή Ορόκλινης.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων”, Στέλιος Στυλιανού μίλησε στην ιστοσελίδα μας, kerkida.net…

Για το παιχνίδι στην Ορόκλινη…

“Η αλήθεια είναι ότι το πρώτο ημίχρονο κυλούσε προς το 0-0 και στο 47΄ κοιμηθήκαμε με αποτέλεσμα να δεχθούμε το γκολ. Στο δεύτερο μέρος η Αλκή είχε κλασσική ευκαιρία να κάνει το 2-0 και σίγουρα κάπου εκεί να σκοτώσει το παιχνίδι. Από την ώρα όμως που ισοφαρίσαμε είχαμε τις δικές μας καλές ευκαιρίες και θα μπορούσαμε να φεύγαμε με το διπλό. Με βάση λοιπόν τη συνολική εικόνα του αγώνα το τελικό 1-1 κρίνεται δίκαιο, γιατί η κάθε ομάδα είχε τα καλά της διαστήματα και τις ευκαιρίες της”.

Για τη πορεία μέχρι τώρα…

“Αν και είναι ακόμα πολύ νωρίς η ομάδα βρίσκεται σε ικανοποιητικό επίπεδο. Τα γκολ βρίσκονται στο 7-2 κάτι πολύ ενθαρρυντικό για μας, ενώ εκτος αυτού υπάρχει πλουραλισμός στο σκοράρισμα. Σκόραραν μέχρι τώρα 6 παίκτες από σέντερ φορ και χαφ μέχρι στόπερ. Υπάρχουν όμως πολλά περιθώρια βελτιώσης. Οι δυνατότητες της ομάδας είναι πολύ περισσότερες και με σωστή δουλειά θα φανούν και στην πράξη στις επόμενες αγωνιστικές”.

Για τους αντιπάλους που ξεχώρισε μέχρι τώρα…

“Από όσα είδα ξεχώρισα τον Ακρίτα, την Αλκή και τον Αχυρώνα όμως δεν μπορώ να παραγνωρίσω τον Ηρακλή και τον Χαλκάνορα που έχουν μέχρι στιγμής το απόλυτο”.

Για τον Διγενή Μόρφου που είναι ο επόμενος αντίπαλος…

“Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Δεν μας ξεγελά η βαθμολογία αφού είμαστε ακόμα στην αρχή. Πρέπει να ιδρώσουμε για να πάρουμε τη νίκη όπως και με όλες τις ομάδες που θα αγωνιζόμαστε.

Για την υποστήριξη που έχει η ΜΕΑΠ…

“Σίγουρα είμαστε μια ομάδα που στην περιοχή μας υπάρχουν πολλές αλλές και δεν έχουμε την απαίτηση να έρχεται ο πολύς κόσμος. Πιστεύω όμως ότι αν συνεχίσουμε με καλές εμφανίσεις και καλά αποτελέσματα οι φιλάθλοι θα έρχονται στο γήπεδο και θα δημιουργείται μια πιο ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα”.