Αλώβητοι σε μια δύσκολη έδρα

Μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του ο Π.Ο Ορμήδειας αναφέρεται στο ισόπαλο 1-1 με την ΜΕΑΠ.

Αναλυτικά:

"Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες η ομάδα μας κατάφερε και πήρε ένα βαθμό σε μια δύσκολη έδρα απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος ΜΕΑΠ. 

Ένα παιχνίδι που άφησε ικανοποιημένους τους περίπου 200 φιλάθλους που το παρακολούθησαν αφού είχε δύο γκολ ένα για κάθε ομάδα και πολλές καλές φάσεις. Τελικό σκορ 1-1 και με τις δύο ομάδες να διεκδικούν την νίκη μέχρι το τέλος. 

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για την ΜΕΑΠ αφού κατάφερε στην πρώτη φάση που δημιούργησε στα πρώτα λεπτά του αγώνα να σκοράρει. Μετά το γκολ της ΜΕΑΠ η ομάδα μας αδικαιολόγητα γέμισε νεύρα και δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά. Παρόλαυτα όμως βρήκαμε μια δυό καλές ευκαιρίες σε γρήγορες αντεπιθέσεις για να ισοφαρίσουμε. Η γηπεδούχος ομάδα συνέχιζε να είναι καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και μπορούσε σε ακόμα δύο με τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρει και δεύτερο γκολ και να δυσκολέψει περισσότερο την ομάδα μας για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. 

Μετά τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας μας Αιμίλιου Ττέκκη μπήκαμε αλλαγμένοι στην επανάληψη και ισοφαρίσαμε στα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα και η ομάδα ηρέμησε. Από το γκολ και μετά ελέγχαμε πλήρως τον αγώνα και μπορούσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι αν στις πολλές γρήγορες αντεπιθέσεις που είχαμε δεν υστερούσαμε στην τελική πάσα η στην τελική προσπάθεια απέναντι στην εστία της ΜΕΑΠ. 

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα το παιχνίδι ήταν ακατάλληλο για καρδιακούς αφού και οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να σκοράρουν για να πάρουν την νίκη. Το τελικό αποτέλεσμα 1-1 μπορεί να είναι δίκαιο αλλά η ομάδα μας αν ήταν πιο προσεχτική θα μπορούσε να κερδίσει και να πάρει τους τρεις βάθμους".