Στατιστική ανάλυση

Μέσα από την επίσημη σελίδα του Ορφέα Λευκωσίας, τα κυριότερα στατιστικά της ομάδας μέχρι την 8η αγωνιστική...

Βαθμολογία:

O ΟΡΦΕΑΣ βρίσκεται στην 6η θέση για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστηκή. Η ομάδα μας έχει μαζέψει 13 βαθμούς μετρώντας 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Στην κορυφή βρίσκονταί οι ομάδες του Άτλα Αγλαντζιας και του Αποπ Παλαικύθρου με 19 βαθμούς.

Γκολ:
 
Η ομάδα μας έχει πετύχει 17 γκολ και έχει δεκτεί επίσης 17. Στο πρώτο ημίχρονο σκοράραμε 12 γκολ και στο δεύτερο ημίχρονο 5 γκολ.

Τρόπος σκοραρίσματος:

11 γκολ σημειώθηκαν με σουτ (65%), 2 με κεφαλιά (12%), 2 με απευθείας εκτέλεση φάουλ (12%), 1 με πέναλτυ (5,5%) και 1 με αυτογκολ (5,5%)

Σκόρερς

Πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Μιχάλης Κουσιάππας με 6 γκολ και ακολουθούν οι Γιώργος Τσαγγάρης και ο Χρύσανθος Χρίστου με 2 γκολ.

Από ένα γκολ πέτυχαν οι:
Κωνσταντίνος Γεωργίου
Αχιλλέας Ανδρέου
Ξένιος Λαζαρής
Γιώργος Κωνσταντίνου
Μίλτος Χαριδήμου
Μιχάλης Χρίστου
 
Μιχάλης Κουσιάππας και Μιχάλης Χρίστου είναι οι μοναδικοί ποδοσφαιριστές που σκόραραν σε Πρωτάθλημα, Κύπελλο και Φιλικά Παιχνίδια.
 
Συμμετοχές στην αρχική εντεκαδα:
 
Πρώτοι σε συμμετοχές  είναι οι Στέλιος Αλεξανδρου, Κωνσταντίνος Γεωργίου, Ηράκλης Κωνσταντίνου, Ξένιος Λαζαρή και Μιχάλης Κουσιάππας που έχουν το απόλυτο με 8 συμμετοχές.

Αλλαγές:
 
Οι Γιώργος Τσαγγάρης και Μάξιμος Γεωργίου αγωνίστηκαν 4 φορές ως αλλαγή και ακολουθεί ο Μάριος Μιχαήλ με 3 συμμετοχές από τον πάγκο