"Άδικη ήττα"

Στην αναμέτρηση με τον Ορφέα Αθηένου αναφέρεται μέσα από την επίσημη σελίδα της η Ομόνοια Ψευδά...

"Την άδικη ήττα της περασμένης αγωνιστικής άφησε πίσω η ομάδα μας αφού κέρδισε τον Ορφέα Αθηένου με 3 - 0 στα πλαίσια της 5ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Ε.Π.Ε.Λ. Λάρνακας.

Η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά τον αγώνα και ευτύχισε να σκοράρει μόλις στο 3' λεπτό με τον Πέτρο Γεωργίου με δυνατό πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στη συνέχεια η ομάδα μας μέχρι το 45' έχασε ακόμα 2 - 3 κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμα ένα γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ορφέας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και ήταν αυτός που έχασε την πρώτη ευκαιρία με τον τερματοφύλακα μας Παναγιώτη Κυριάκου να βγάζει στην κυριολεξία την μπάλα μέσα από τα δίκτυα. Ο αγώνας στη συνέχεια πήρε μια γρήγορη μορφή με την μπάλα να ανεβοκατεβαίνει συνεχώς προ τις δύο εστίες.

Στο 88' λεπτό η ομάδας μας κέρδισε πέναλτι όταν ο Σαββάκης Χρίστου μπήκε δυνατά στην αντίπαλη περιοχή και ανατράπηκε από τον αμυντικό του Ορφέα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο αρχηγός μας Γιαννάκης Κατσιάρης και έφτασε έτσι στα 4 τέρματα. Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα η ομάδα μας κέρδισε ακόμα ένα πέναλτι το οποίο αυτή τη φορά εκτέλεσε εύστοχα ο Ιωάννης Φιλίππου και σημείωσε το τελικό 3 - 0.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας είναι ο πολύ καλός  φέτος Αστέρας Μενεού. Ο αγώνας αρχίζει στις 14:30 και θα γίνει στο Κοινοτικό Γήπεδο της Δρομολαξιάς".