H δράση της Ακαδημίας

Mε ανάρτησή της στην επίσημή της ιστοσελίδα, η Ολυμπιάς Λυμπιών ενημερώνει για τη δράση των τμημάτων της Ακαδημίας της.

Αναλυτικά:

Συνέχεια στην δράση των Πρωταθλημάτων της Ακαδημίας μας το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε με τις δύο ομάδες μας να ηττιόνται στα παιχνίδια τους.

Η ομάδα Κ-21 έχασε με σκορ 3-0 στον εκτός έδρα αγώνα της με τον Διγενή Ορόκλινης. Η ομάδα μας δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα έχασε με κατεβασμένα τα χέρια. Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας αφού μόλις στο 5ο λεπτό δέχθηκε το πρώτο γκολ. Το ίδιο σενάριο επαναλήφθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα μας να δέχεται το δεύτερο γκολ στο 50. Μετά το 2-0 η ομάδα μας προσπάθησε αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα αφού υπήρχε αδυναμία στην δημιουργία φάσεων. Στο 84’ ο Διγενής κατάφερε να σκοράρει και τρίτο γκολ για το τελικό και δίκαιο 3-0. Είναι από τα παιχνίδια που ο προπονητής της ομάδας μας "θέλει”, αφού μέσα από τις ήττες φανερώνονται οι αδυναμίες της ομάδας και δίνεται η ευκαιρία για δουλεία. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα την Κυριακή η ώρα 14:30 με τον Π.Ο Ξυλοτύμπου στην έδρα μας που η ομάδα μας θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και τις νίκες.

Με  σκορ 4-0  ηττήθηκε  η ομάδα μας Κ-15 στον εντός έδρας αγώνα με την Ελπίδα Αστρομερίτη. Η ομάδα έκανε πολύ καλή προσπάθεια αλλά η Ελπίδα με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο πήρε μια δίκαια νίκη. Εκτός από τις εμπειρίες σ’ αυτό το πρωτάθλημα η ομάδα έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα πολύ καλό και οικογενειακό κλίμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Μπορεί τα αποτελέσματα να μην έρχονται αλλά οι ποδοσφαιριστές έχουν να κερδίσουν πολλά περισσότερα κάνοντας φίλους μέσα από το ποδόσφαιρο. Επόμενο παιχνίδι για την ομάδα μας η δύσκολη εκτός έδρας αποστολή απέναντι στην Ε.Ν.ΘΟΙ Λακατάμιας την Κυριακή η ώρα 09:00.