Ήττα από Απόλλωνα

Σε αγώνα που έγινε χθες (28/11/2015, 13:00), στο γήπεδο της ποταμιάς, ο ΟΡΦΕΑΣ έχασε με 0-2 απο τον Απόλλωνα Γερίου.

Α' Ημίχρονο:

Ο Απόλλωνας μπήκε πιο δυνατά, κυρίως το πρώτο εικοσάλεπτο και πολυόρκησε την περιοχή του ΟΡΦΕΑ χωρίς όμως να έχει και τις ανάλογες ευκαιρίες για γκολ.
 
Στο 8' καταγράφηκε η πρωτη ευκαιρία με τον τερματοφύλακα Στέλιο Αλεξάνδρου να κάνει την μεγάλη απόκρουση σε σουτ παίκτη του Απόλλωνα.
 
Μετά το εικοσάλεπτο ο ΟΡΦΕΑΣ αντέδρασε και βρήκε 2 ευκαιρίες με μακρινό σουτ του Ηράκλη Κωνσταντίνου το οποίο πέρασε λίγο έξω από το κάθετο δοκάρι της εστίας του Απόλλωνα και με ένα χλιαρό σουτ του Ξένιου Λαζαρή το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
 
Η μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας ήρθε στο 38' όταν ο Κωνσταντίνος Γεωργίου έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Χρύσανθος Χριστου από καλή θέση έπιασε το σουτ αλλά δεν συμάδεψε σωστά και η μπάλα πέρασε έξω.
 
Σκορ Ημιχρόνου: 0-0
 
Β' Ημίχρονο:
 
Στο Β' Ημίχρονο ο ΟΡΦΕΑΣ μπήκε καλύτερα και ήταν αυτός που προσπάθησε πρώτος για το γκολ.
 
Στο 58ο λεπτό ο Χρύσανθος Χριστου έφυγε μόνος στην πλάτη της άμυνας του Απόλλωνα αλλά δεν κατάφερε να τελειώσει σωστά τη φάση.
 
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν και βρήκαν την μεγάλη ευκαιρία με τον Δημήτρη Βασιλείου να διώχνει τη μπάλα στη γραμμή.
 
Στο 60' ο Απόλλωνας κατάφερε να ανοίξει το σκορ όταν σε φάουλ από αριστερά έγινε η σέντρα στην περιοχή, ο τερματοφύλακας μας Στέλιος έκανε κακό υπολογισμό και η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα.
 
Στο 66' καταγράφηκε άλλη μια μεγάλη επέμβαση από τον Σ. Αλεξάνδρού όταν απέκρουσε κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ από δεξιά.
 
Στη συνέχεια το παιχνίδι άνοιξε για τα καλά με το Γέρι να βρίσκει άλλες 2 ευκαιρίες... η μία αποκρόυστηκε από τον τερματοφύλακα Στέλιο και η άλλη ξανά στη γραμμή από τον Δημήτρη Βασιλείου.
 
Στη συνέχεια ήταν η σειρά του ΟΡΦΕΑ να βρει τη μεγάλη φάση. Μετά από σύγχιση στην περιοχή του Απόλλωνα ο Μιχάλης Κουσιάππας έκανε το σουτ με εξουδετερομένο τον τερματοφύλακα αλλά αμυντικος έδιωξε στη γραμμή και στην επαναφορά ο Μιχάλης Χρίστου έχασε ξανά την ευκαιρία.
 
Στις καθυστερήσεις ο Απόλλωνας πέτυχε και δεύτερο γκολ.
 
Συμπερασματικά:
 
Ο ΟΡΦΕΑΣ δεν παρουσιάστηκε όπως στα πρηγούμενα παιχνίδια και μοιραία γνώρισε την 4η του ήττα στο πρωτάθλημα. Από την μια η ανωτερότητα του Απόλλωνα και από την άλλη η ατυχία στις φάσεις των 2 γκολ και οι πολλές απουσίες για την ομάδα μας έφεραν το κακό αποτέλεσμα.
 
Η ομάδα μας μένει στους 13 βαθμούς και βλέπει τον επόμενο αγώνα με την Πρόοδο Καϊμακλίου.
 
Συνοπτικά:
 
ΟΡΦΕΑΣ-Απόλλων Γερίου: 0-2
 
Σκορ ημιχρόνου: 0-0
 
Διαιτητής: Μ. Χριστοδούλου
 
Γήπεδο: Ποταμιά