Στέφανος... on fire! (Φώτος)

Η Πέγεια συνέχισε το νικηφόρο σερί της, με πρωταγωνιστή για άλλη μια φορά τον Στέφανο Κυπριανού, ο οποίος σημείωσε το μοναδικό γκολ στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΝ Βρυσούλων.

Σε ένα κλειστό παιχνίδι με πολλά φάουλ και λίγες φάσεις, ο Κυπριανού έδωσε τη λύση στην ομάδα του βάζοντας την μπροστά στο σκορ στο 30' με απευθείας εκτέλεση φάουλ. 

Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός σκοράρει για τρίτη φορά φέτος με φάουλ και βρίσκεται... on fire αφού είναι το δεύτερο συνεχόμενο ματς που βρίσκει δίχτυα έχοντας στο ενεργητικό του 6 γκολ στο πρωτάθλημα.

Αυτή ήταν η 5η συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Σάσα Γιοβάνοβιτς η οποία βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα 5 βαθμούς πίσω από τον Λειβαδιακό.

Ο σκόρερ του αγώνα, Στέφανος Κυπριανού σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας μετά το τέλος του αγώνα, ανέφερε...

"Ήταν μια δύσκολη νίκη όμως για άλλη μια φορά τα καταφέραμε και είμαι πανευτυχής που σκόραρα το γκολ της νίκης. Το αφιερώνω στον αρχηγό της ομάδας Παύλο Νεοφύτου για τη μεγάλη στήριξη που μου προσφέρει από την πρώτη κιόλας μέρα που πάτησα το πόδι μου στην Πέγεια. Η ομάδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και με ανεβασμένη ψυχολογία βλέπουμε το επόμενο ματς με το Φρέναρος. Στόχος είναι η νίκη έτσι ώστε να συνεχίσουμε την αντεπίθεση μας για την κορυφή".