Συνάντηση Κ.Ο.Ε.Π.–Κ.Ο.Α.

Συνάντηση με τον ΚΟΑ είχε την περασμένη βδομάδα αντιπροσωπεία της Κ.Ο.Ε.Π. (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου), για συζήτηση των Προυπολογισμών της Ομοσπονδίας για το έτος 2016. 

Η αντιπροσωπεία της Κ.Ο.Ε.Π. που αποτελείτο από τον Πρόεδρο της κ. Ανδρέα Ματσάγγο, τον Αναπλ. Πρόεδρο κ. Ηλία Δημητρίου και τον Γεν. Γραμματέα κ. Νίκο Πάτσαλο, ευχαρίστησε θερμά την πρόεδρο του Κ.Ο.Α. κα Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα, αλλά και τους άλλους αξιωματούχους του Οργανισμού, για την πολύπλευρη στήριξη που δίνει ο Οργανισμός προς τον θεσμό του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. 

Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Κ.Ο.Ε.Π. κ. Ανδρέας Ματσάγγος, τόνισε πως το Ερασιτεχνικό ποδόσφαρο λόγω της οικονομικής κρίσης, περνά τις πιο δύσκολες στιγμές της μακρόχρονης ιστορίας του, όμως η Κ.Ο.Ε.Π. εργάζεται σκληρά με στόχο, όχι μόνο να κρατήσει ζωντανό τον θεσμό αλλά και να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο αυτήν την οικογένεια. 

Ο κ. Ματσάγγος, αφού συνεχάρη την Πρόεδρο και τα Μέλη του Δ.Σ. του Κ.Ο.Α. για την άριστη και αξιόλογη τους δράση, τους κάλεσε να συνεχίσουν να στηρίζουν οικονομικά την Κ.Ο.Ε.Π. γιατι χωρίς αυτή την στήριξη, το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του τόπου μας θα ήταν καταδικασμένο στην ανυπαρξία. 

Από δικής της πλευράς, η Πρόεδρος του Κ.Ο.Α. κα Κλέα Χατζηστεφάνου-Παπαέλληνα, απέδωσε τα εύσημα στο Δ.Σ. της Κ.Ο.Ε.Π. για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλουν για το καλό και την πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, δήλωσε δε χαρακτηριστικά πως το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και ρόλο και λόγο έχει στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε καταλήγοντας πως ο Κ.Ο.Α. θα συνεχίζει να στηρίζει οικονομικά αυτή την προσπάθεια.