Πρωτοχρονιάτικη γιορτή (Φώτος)

Με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΟΟΚ Λεμεσού αναφέρεται στην καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη γιορτή της Ομοσπονδίας.

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ΠΑΑΟΚ Λεμεσού,  την Παρασκευή 29.1.2016, στο Ξενοδοχείο ΝΑΒΑΡΙΑ.

Παρευρέθηκαν  τα μέλη του Διοικητικού Συμβούλιου, ο Έπαρχος Λεμεσού και Αντιπρόεδρος της Δικαστική Επιτροπής κ. Κυριάκος Τσολάκης,  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών και τα Μέλη της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών καθώς επίσης και οι Πρόεδροι και Παράγοντες  των Σωματείων μελών ΠΑΑΟΚ.

Καλωσορίζοντας τους παρευρισκόμενους ο Πρόεδρος της ΠΑΑΟΚ κ. Ανδρέας Γαβριήλ, εξέφρασε την χαρά και την ικανοποίηση του για την μέχρι σήμερα αθλητική συμπεριφορά των Σωματείων μελών στους μεταξύ τους αγώνες. 

Κάλεσε δε τους Προέδρους και Παράγοντες των Σωματείων να συνεχίσουν να αγωνίζονται μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος μέσα στο πνεύμα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ, για το καλόν της Ομοσπονδίας αλλά και των Σωματείων μελών.

Τέλος ευχαρίστησε την φίλαθλη Εταιρεία ΚΕΟ που είναι ο Χορηγός της Ομοσπονδίας καθώς επίσης τον Διευθυντή και το  Προσωπικό του Ξενοδοχείου για την άψογη και άριστη εξυπηρέτηση.
Εκ μέρους των παρευρισκομένων χαιρέτισε την εκδήλωση ο Έπαρχος Λεμεσού κ. Τσολάκης  και συγχάρηκε την Ομοσπονδία για την τεράστια προσφορά της στον Αγροτικό Αθλητισμό.

Το κόψιμο της Βασιλόπιττας έγινε από τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και τον Έπαρχο Λεμεσού.  Το χρυσό φλουρί το βρήκε το Σωματείο ΑΝΟΡΘΩΣΗ Κ. Πολεμιδιών όπου πήρε σαν δώρο το ποσό των 200 Ευρώ.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου"