Πρωταθλητές οι «ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C» (Φώτος)

Με τους τελικούς ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση των Πρωταθλημάτων ΣΤΟΚ περιόδου 2015 - 2016.

Με γκολ που πέτυχε στο 55' ο Γιώργος Καϊλάς η ομάδα των Τρούλλων νίκησε με 1-0 την Ανόρθωση Μουτταγιάκκας και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ.

Μέσω της επίσημης σελίδας της, η ομάδα των Τρουλλών αναφέρεται με αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφικό υλικό στην σπουδαία επιτυχία της.

“Το Πρωτάθλημα Πρωταθλητριών της ΣΤΟΚ, πανηγυρίζει από σήμερα η ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015, η οποία επικράτησε στον μεγάλο Τελικό με 1-0 της ANΟΡΘΩΣΗΣ ΜΟΥΤΑΓΙΑΚΑΣ και πανηγύρισε το Τρόπαιο, σε ένα παιγνίδι που τα είχε όλα. Δύναμη, πάθος, γκολ, αλλά και πολλές χαμένες ευκαιρίες, ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τον τελικό, ανάμεσα σε δυο ομάδες που δίκαια βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό.

Τα όσα μετέφερε στους ποδοσφαιριστές πριν την έναρξη του μεγάλου Τελικού ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμοθέου, και που είχαν να κάνουν με την αθλητοπρέπεια και ένα ήσυχο παιχνίδι, ακολουθήθηκαν πιστά και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Το παιγνίδι, σε όλο το 90λεπτο, ήταν ομολογουμένως με μια λέξη... διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ήταν συναρπαστικό, είχε πάθος, δύναμη, ήταν αμφίρροπο, γι αυτό και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φίλων του αγροτικού ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο οποίος παρά την κρισιμότητα του, κύλισε μέσα στα πλαίσια της αθλητοπρέπειας και του αλληλοσεβασμού.
Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015 αν και βρήκε μπροστά της μια πολύ καλή και οργανωμένη ομάδα κατάφερε να σηκώσει το Τρόπαιο, χάρις στην πολύ καλή εμφάνιση και απόδοση όλων των ποδοσφαιριστών μας, σκορπίζοντας τα χαμόγελα της επιτυχίας στους φίλους και πιστούς οπαδούς τη ομάδας μας, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο πλευρό της. 

Από το πρώτο λεπτό του αγώνα έδειξε περισσότερο πάθος και δύναμη και το πιο σημαντικό έδειξε πως το ήθελε περισσότερο από τον αντίπαλο. Πίεσε ασφυκτικά την άμυνα της αντίπαλης ομάδας χάνοντας την μια ευκαιρία μετά την άλλη.

Στην επανάληψη συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό, και στο 55ο λεπτό, η ομάδα μας ευτύχησε να ανοίξει το σκόρ με τον Γιώργο Κκαίλα και να «πνίγεται» στις αγκαλιές των συμποδοσφαιριστών του. Απο κεί και μπρός και παρά την πίεση που εξάσκησε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΟΥΤΑΓΙΑΚΑΣ για να ισοφαρίσει το παιγνίδι, εντούτοις ήταν η ομάδα μας και πάλιν, που έχασε τις κραυγαλέες ευκαιρίες να διπλασιάσει, τα τέρματα της. To τελικό σφύριγμα του Διαιτητή, οι Παγκύπριοι Πρωταθλητές ΣΤΟΚ, ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς... και οι σαμπάνιες άνοιξαν!

Από πλευράς της Super Πρωταθλήτριας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C, 2015, ο Πρόεδρος της ομάδας Βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου, φανερά πανευτυχής και ικανοποιημένος για την φετινή πορεία της ομάδας του και την κατάκτηση του ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΩΝ της ΣΤΟΚ δήλωσε : «Νιώθω μεγάλη περηφάνια αυτή την στιγμή, γιατί όταν το καλοκαίρι μαζί με το αγαπητό μου φίλο Πρόεδρο του ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ Πάμπο Νεοφύτου παίρναμε την απόφαση να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο πολλών χρόνων, και να ενώσουμε τις 2 ιστορικές ομάδες μας την ΔΑΦΝΗ και τον ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ, δύο ομάδες με πάμπολλες περγαμηνές στο χώρο του ποδοσφαίρου, δημιουργώντας μια ακόμα πιο ζηλευτή ομάδα για την Κοινότητα μας, με ψηλούς στόχους, σήμερα δικαιωματικά απολαμβάνουμε τους κόπους και μόχθους μιας χρονιάς.

Ήταν μια πετυχεμένη χρονιά για την νεοσύστατη ομάδα μας, και δικαιολογημένα πετύχαμε όλους τους στόχους που θέσαμε ως Διοίκηση, όταν παίρναμε την μεγάλη απόφαση, γιατί όλοι μαζί πειθαρχημένοι, με σωστό προγραμματισμό, δουλέψαμε σκληρά, και πιστέψαμε στην πρωτοβουλία αυτή. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την αθλητοπρέπεια και την αγωνιστική πειθαρχία τους που επέδειξαν καθόλη την διάρκεια της χρονιάς, την Τεχνική ηγεσία μας, για την συνεργασία και την πολύ καλή δουλειά που έκαμαν, και τέλος τους πιστούς φίλους και οπαδούς μας που σε κάθε παιγνίδι βρίσκονταν στο πλευρό της ομάδας μας »

Μετά το τέλος του μεγάλου Τελικού τις απονομές των Βαρύτιμων επάθλων έκανε ο Πρόεδρος της ΣΤΟΚ κ. Μαρίνος Τιμουθέου, συγχαίροντας τόσο την Πρωταθλήτρια Πρωταθλητριών ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015 όσο και την Δευτεραθλήτρια ομάδα ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΟΥΤΑΓΙΑΚΑΣ για την αθλητοπέπεια και τον αλληλοσεβασμό τους, και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα ένταξης στην ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ της ΣΤΟΚ.

Η πορεία προς τον τίτλο.

Η ΔΟΞΑ ΠΑΛΙΟΜΕΤΟΧΟΥ ήταν ο πρώτος αντίπαλος στην πορεία μας για τον τελικό, που μετά από ένα καλό παιγνίδι η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία νίκη με 4-2. Δεύτερος αντίπαλος η ΑΠΕΛ ΛΕΥΚΑΡΩΝ την οποία κέρδισε εύκολα με 3-0, για να έρθει το συγκλονιστικό παιγνίδι στα ημιτελικά απέναντι στον ΑΤΛΑ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ. Η δύσκολη νίκη με 2-1 χάρισε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΜΟΥΤΤΑΓΙΑΚΚΑΣ, δεν στάθηκε ικανή να σταματήσει αυτή την ξέφρενη πορεία της νεοσύστατης ομάδας μας ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015”.