“Το κατηγορητήριο παραμένει ως έχει”

Ανακοίνωση εξέδωσε το Δ.Σ της ΠΟΑΣΠ, στην οποία ενημερώνει για τις αποφάσεις που πάρθηκαν μετά το αίτημα τριών μελών για επανεξέταση του κατηγορητηρίου.

Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ ενημερώνει ότι μετά από αίτημα τριών μελών του συνήλθε έκτακτα τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 για να επανεξετάσει το κατηγορητήριο το οποίο δημοσιεύτηκε και θα παρουσιαστεί στη συνεδρία της Δικαστικής Επιτροπής σήμερα Τρίτη 26 Απριλίου 2016.

Τα μέλη που ζήτησαν την επανεξέταση του κατηγορητηρίου διαφώνησαν με την παρουσίαση των υποθέσεων με αρ. 141, 142, 143, 146, 147 καθώς αυτές προέκυψαν από το βίντεο του αγώνα και όχι από κάποια καταγγελία, ερμηνεύοντας το σχετικό άρθρο 19 του Κεφαλαίου ΧΙΙΙ Δικαστική Επιτροπή, της Ενιαίας Προκήρυξης των Πρωταθλημάτων των Ομοσπονδιών Μελών της ΣΤΟΚ, ότι το βίντεο μπορεί να παρουσιαστεί ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής μόνο ως μαρτυρικό υλικό και όχι ότι μπορούν να βγουν καταγγελίες μέσα από αυτό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε κατά πλειοψηφία όπως με βάση το σχετικό άρθρο, το βίντεο του αγώνα για το οποίο δόθηκε άδεια από την Ομοσπονδία, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παραπεμφθούν οι αμφισβητούμενες υποθέσεις ενώπιον της Δικαστικής Επιτροπής.

Ως εκ τούτου το κατηγορητήριο το οποίο δημοσιεύτηκε στις 21 Απριλίου 2016 παραμένει ως έχει.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΠΟΑΣΠ"