Τουρνουά και Πασχαλινές εκδηλώσεις

Μέσω της επίσημης σελίδας της, η ομάδα του Φρέναρος FC αναφέρεται στη διεξαγωγή Τουρνουά 7Χ7 το Μεγάλο Σάββατο, 30/4, με έπαθλο €500. Παράλληλα καλεί τον κόσμο στις Πασχαλινές εκδηλώσεις που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Όμιολο Φρέναρου τη Δευτέρα της Λαμπρής, 2 Μαΐου.

ΤΟΥΡΝΟΥΑ 7Χ7 30/04/2016

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

1. Τουρνουά seven-side M. Σάββατο 30 Απριλίου 2016 ώρα 10 π.μ. στο κοινοτικό γήπεδο Φρενάρου.
2. 10 ευρώ ανά ποδοσφαιριστή (οι πληρωμές της κάθε ομάδας να είναι τακτοποιημένες μέχρι την ημέρα διεξαγωγής της κλήρωσης 29/04/2016).
3. Δήλωση συμμετοχής ΑΥΣΤΗΡΩΣ μέχρι Μ. Παρασκευή 29 Απριλίου 2016 και ώρα 14:00 στα τηλέφωνα 99332735-99134800. Καλείται ο αρχηγός της κάθε ομάδας να είναι παρών στην κλήρωση που θα γίνει η ώρα 16:00 της Μεγάλης Παρασκευής στην αίθουσα Τύπου στο Κοινοτικό Γήπεδο Φρενάρου)
4. Η κάθε ομάδα δηλώνει συμμετοχή απεριόριστων ποδοσφαιριστών, εκ των οποίων μόνο 2 δικαιούνται να είναι εγγεγραμμένοι στην Κ.Ο.Π. Α’,Β’,Γ’ Κατηγορία, Α΄ Επίλεκτη Κατηγορία Σ.Τ.Ο.Κ., U21 Α’ Κατηγορίας από 18 ετών και άνω (εξαίρεση αποτελούν μόνο ποδοσφαιριστές που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής από Ιανουάριο και έπειτα).
5. Σε περίπτωση ένστασης της κάθε ομάδας, η ένσταση θα αξιολογείται από την επιτροπή του τουρνουά και ακολούθως θα ανακοινώνεται το αποτέλεσμα της.
6. Η κάθε ομάδα δικαιούται απεριόριστες αλλαγές.
7. Ποδοσφαιριστής που έγινε αλλαγή μπορεί να συμμετέχει ξανά στον ίδιο αγώνα.
8. Δύο ημίχρονα από 8 λεπτά και ξεκούραση 3 λεπτά.
9. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που σημειώνει τα περισσότερα τέρματα στον αγώνα.
10. Το τουρνουά θα διεξαχθεί με ομίλους με τις 2 πρώτες ομάδες κάθε ομίλου να προκρίνονται στην επόμενη φάση (βαθμολογία 3-1-0). Στην επόμενη φάση τα παιχνίδια θα είναι Νόκ-Άουτ
11. Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην βαθμολογία των ομάδων, θα ισχύει το/α αποτέλεσμα/τα στον/ους μεταξύ των ομάδων αγώνα/ες, η διαφορά τερμάτων, η καλύτερη επίθεση. Εάν πάλι είναι ισοβαθμία σε όλους τους δείκτες, τότε θα διεξαχθεί αγώνας 2 πεντάλεπτων ημιχρόνων μεταξύ αυτών για το ποια ομάδα θα περάσει στον επόμενο γύρο.
12. Στα Νόκ-Αουτ παιχνίδια σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί πεντάλεπτη παράταση για την ανάδειξη του νικητή.
13. Σε περίπτωση ισοπαλίας και στην πεντάλεπτη παράταση ακολουθεί διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.
14. Η κάθε ομάδα εκτελεί από 3 πέναλτι. Η ομάδα που σημειώνει τα περισσότερα τέρματα στην διαδικασία των πέναλτι περνά στον επόμενο γύρο.
15. Σε περίπτωση ισοπαλίας από τη διαδικασία των πέναλτι η κάθε ομάδα εκτελεί από ένα πέναλτι μέχρι την ανάδειξη του νικητή που θα περάσει στον επόμενο γύρο.
16. Ποδοσφαιριστής που δέχεται 2 κίτρινες κάρτες στον ίδιο αγώνα αποβάλλεται με κόκκινη και δεν μπορεί να συμμετάσχει στον επόμενο αγώνα της ομάδας του. Το ίδιο ισχύει και για ποδοσφαιριστή που αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα.
17. Ποδοσφαιριστής που συμπληρώνει 2 κίτρινες κάρτες στο Τουρνουά δεν μπορεί να συμμετέχει στον επόμενο αγώνα της ομάδας του. 
18. Δεν υπάρχει offside και εφαρμόζονται οι Κανονισμοί Ποδοσφαίρου.
19. Σε περίπτωση αποχώρησης ή αποβολής κάποιας ομάδας από το τουρνουά θα κερδίζει τον αγώνα η αντίπαλη με σκορ 3-0. 
20. Σε όλους τους αγώνες θα υπάρχει διαιτητής.
21. Θα διεξαχθεί Μεγάλος Τελικός όπου θα απονεμηθούν κύπελλα στον νικητή και φιναλίστ. Επιπλέον θα απονεμηθεί χρηματικό έπαθλο αξία €500 στον Νικητή.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Το Φρεναρος FC 2000 και ο Πολιτιστικος Ομιλος Φρεναρου σας καλουν στο εορταστικό πρόγραμμα που διοργανώνουν την ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΗΣ 2 ΜΑΙΟΥ και ώρα 13:00 στο χώρο της ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ ΜΙΧΑΗΛ