Αναβολή στην Εκλογική Συνέλευση

Με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Δ.Σ του Φρέναρος FC ενημερώνει πως λόγω πενιχρής προσέλευσης και απουσίας ενδιαφέροντος, η δεύτερη εκλογική Συνέλευση, αναβλήθηκε.

Αναλυτικά:

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω της πενιχρής προσέλευσης και της απουσίας ενδιαφέροντος από νέα άτομα που θα ήθελαν να στελεχώσουν το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Φρέναρος FC 2000, η δεύτερη εκλογική Συνέλευση οδηγήθηκε με βάση τα πιο πάνω σε αναβολή και ως εκ τούτου η τρίτη κατά σειρά Εκλογική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί σε 15 ημέρες.

Το τέως Διοικητικό Συμβούλιο στην τελευταία του ανακοίνωση ξεκαθάρισε ότι για να μπορέσει να διεκδικήσει εκ νέου τις τύχες του Σωματείου θα πρέπει να υπάρξει όντως ενδιαφέρον από καινούρια άτομα, ώστε να μην υπάρχει υποστελέχωση. Μάλιστα, είναι διατεθειμένο ακόμη και εάν υπάρξει νέος συνδυασμός να τον στηρίξει σε όλα τα επίπεδα, ώστε να συνεχιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Σωματείου. 

Εν κατακλείδι, εάν για ακόμη μια φορά δεν υπάρξει ενδιαφέρον από νέα στελέχη ενδέχεται το Σωματείο να μην μπορεί να συνεχίσει την δραστηριότητά του και αυτό είναι λογικό διότι για να υπάρξει συνέχιση θα πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον και από νέα άτομα και όχι μια συνεχής και διαρκείας προσπάθεια από ολίγους!!!