Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση

Τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών ανακοίνωσε ο ΠΟ Ξυλοτύμβου...

"Η Διοίκηση της ομάδας μας ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τρεις (3) έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα μας βοηθήσουν στα μέγιστα στους πρωταγωνιστικούς στόχους που έχουμε θέσει για τη νέα χρονιά.

Πρόκειται για τον επιθετικό μέσο Χάρη Λοΐζου, 33 ετών, (3η φωτογραφία) και τον επίσης 33χρονο αμυντικό μέσο Κυριάκο Αποστόλου (1η φωτογραφία) οι οποίοι αποτελούσαν βασικά στελέχη στον Αχυρώνα Λιοπετριού τα τελευταία χρόνια. Ο τρίτος της παρέας είναι ο επιθετικός Κυριάκος Χάτζιαρος, 31 ετών, (2η φωτογραφία) ο οποίος και αυτός με την σειρά του αναμένεται να βοηθήσει στην υλοποίηση των φετινών μας στόχων. Ο Χάτζιαρος την τελευταία χρονιά αγωνίστηκε σε Εθνικό Λατσιών και Διγενή Ορόκλινης.

Και οι τρεις ποδοσφαιριστές αφού υπέγραψαν τα συμβόλαια τους υποσχέθηκαν ότι με σκληρή δουλειά και πειθαρχία θα έρθουν τα επιθυμητά για όλους μας αποτελέσματα ενώ δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τόσο την Διοίκηση, μέσω του Προέδρου μας Γεώργιου Γεωργίου Μαλτέζου, όσο και την τεχνική ηγεσία μας για την ένταξή τους στην μεγάλη οικογένεια της Ξυλοτύμβου. Οι ποδοσφαιριστές αφού φωτογραφήθηκαν με τον Γενικό Αρχηγό μας Πανίκο Πέτρου έδωσαν ραντεβού στην πρώτη επίσημη συνάντησή γνωριμίας που θα ακολουθήσει σε λίγες μέρες.

Χάρη Λοΐζου, Κυριάκο Αποστόλου και Κυριάκο Χάτζιαρε καλώς ορίσατε στην Ξυλοτύμβου. Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι μαζί μπορούμε και θα καταφέρουμε να πετύχουμε αυτά που έχουμε θέσει ως στόχους".