Υπό την αιγίδα Καραπατάκη (Φώτος)

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η Ετήσια Χοροεσπερίδα της ενοποιημένης ομάδας των Τρούλλων (ΔΑΦΝΗΣ και ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ) “ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. 2015”, αφού η μεγάλη προσέλευση των Φίλων, οπαδών και Υποστηρικτών του Σωματείου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη και την θέρμη με την οποία αγκάλιασαν όλοι εκεί στην Κοινότητα των Τρούλλων.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Προέδρου της ΑΕΚ Λάρνακας, κ Άντρου Καραπατάκη.

Στον σύντομο χαιρετισμό τους, ο Πρόεδρος της ενοποιημένης ομάδας και Πρόεδρος της ΔΑΦΝΗΣ Τρούλλων Βουλευτής ΔΗΚΟ Λάρνακας κ. Γεώργιος Προκοπίου και ο Αντιπρόεδρος της ενοποιημένης ομάδας και πρόεδρος του ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ Τρούλλων κ. Πάμπος Νεοφύτου, αφού εξέφρασαν τις ευχαριστίες αλλά και την ευγνωμοσύνη τους σε όλους ανεξαιρέτως τους συγχωριανούς τους, αλλα και τους πολλούς φίλους της ομάδας που πίστεψαν στην εδώ και αρκετά χρόνια ιδέα και επιθυμία για ενοποίηση των 2 ιστορικών ομάδων της Κοινότητας, της ΔΑΦΝΗΣ και του ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ, με τόσες επιτυχίες και περγαμηνές στο χώρο του ποδοσφαίρου, αναφέρθηκαν στην αξιοζήλευτη πορεία της ομάδας, και συγχάρηκαν τον Προπονητή και το επιτελείο του, που από την πρώτη κιόλας χρονιά της ενοποίησης, κατάφεραν να κατακτήσουν όλους τους τίτλους τόσο στην Ομοπσονδία της ΣΕΚ Λάρνακας, όσο και παγκύπρια στα πρωταθλήματα της ΣΤΟΚ, ενώ τέλος διαβεβαίωσαν πως κατα την φετινή χρονιά έχουν θέσει ακόμα πιο ψηλούς στόχους όπως ανεβάσουν την ομάδα στην κατηγορία των Μεγάλων της ΚΟΠ.

Στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της ΑΕΚ κ. Άντρος Καραπατάκης, εξέφρασε την μεγάλη του χαρά αλλά και ιδιαίτερη τιμή και γιαυτό αποδέχθηκε όπως θέσει υπό την αιγίδα του την 1η ετήσια χοροεσπερίδα: «Θέλω να συγχαρώ τα δύο ιστορικά Σωματεία της Κοινότητας, ΔΑΦΝΗ και ΣΟΥΡΟΥΚΛΗ, συνέχισε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, για την πράξη τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους. Η ενέργεια αυτή θα αποφέρει μια πιο δυνατή και ανταγωνιστική ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά και μια πιο δυνατή και προοδευτική Κοινότητα.  Κάτι παρόμοιο έγινε και με τα δύο μεγάλα ιστορικά Σωματεία της Λάρνακας, Πεζοπορικό και ΕΠΑ τα οποία πριν από 22 χρόνια απεφάσισαν να ενώσουν και αυτοί δυνάμεις. Σήμερα, η ΑΕΚ, πρωταγωνιστεί στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της Κύπρου, κάνοντας μας όλους περήφανους και δικαιώνοντας όλους για την ορθότητα της ενοποίησης. Τελειώνοντας σας δηλώνω πως θα είμαι δίπλα σας στην προσπάθεια σας αυτή και γιαυτό εύχομαι ολόψυχα η ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C. με την καθολική πλέον υποστήριξη της Κοινότητας Τρούλλων, να πρωταγωνιστεί και να πετύχει τους ψηλούς στόχους που έθεσε δικαιώνοντας όσους πίστεψαν σε αυτήν».

Στη βραδιά αυτή, το Σωματείο «ΤΡΟΥΛΛΟΙ FC 2015» τίμησε με αναμνηστική πλακέτα, τον πρόεδρο της ΑΕΚ Λάρνακας κ. Άντρο Καραπατάκη, τους δύο Βουλευτές της Κοινότητας κ. Γεώργιο Προκοπίου και κα Αννίτα Δημητρίου τον πρόεδρο της Κοινότητας κ. Μάμα Αλεξίου, καθώς και την Τεχνική Ηγεσία κ. Τάσο Καρσερά, Αλέκο Αλέκου και Γιάννη Κωνσταντίνου , που οδήγησαν την ομάδα στις μεγάλες επιτυχίες.

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους, ο βουλευτής κ. Ζαχαρίας Ζαχαρίου, ο Επίτροπος Εθελοντισμού και ΜΚΟ κ. Γιάννης Γιαννάκη, το Μέλος του Δ. Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου, Κοινοτάρχες, Πρόεδροι Σωματείων και άλλων Οργανωμένων Συνόλων, καθώς και άλλοι προσκεκλημένοι.