“Ξεκίνησαν οι… μηχανές και το γυρίσαμε!”

Ο Παντελής Ταύρου πήρε το όπλο του και πέτυχε χατ-τρικ οδηγώντας τον Π.Ο Ξυλοτύμβου, στην σπουδαία νίκη με 5-3 στο ντέρμπι με την Πέγεια.

Ο έμπειρος επιθετικός μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Αρχικά...

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί οι στόχοι της Πέγειας είναι για άνοδο και το γεγονός ότι υπήρχε πολύς άνεμος δυσκόλευε ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες μας. Φανήκαμε τυχεροί στην αρχή εμείς αφού έγινε λάθος από τον τερματοφύλακα τους στο 1-0, και στη συνέχεια αυτοί όταν τους βοήθησε ο αέρας και μετά από κεφαλιά μας ισοφάρισαν. Το έκανα εγώ 2-1 και στη συνέχεια μας ισοφάρισαν ξανά..."

Για την ανατροπή…

“Στο δεύτερο μέρος μπήκαν πιο δυνατά και το έκαναν 2-3 όμως μετά από αυτό ξεκίνησαν οι… μηχανές. Παίζαμε μονότερμα και κτυπούσαμε ακατάπαυστα! Το μυστικό είναι πως το πάθος και η ποιότητα που έχουμε μέσα στην ομάδα δεν χάνεται όταν τα πράγματα πάνε στραβά. Το ματς ήταν 2-3 όμως είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να το γυρίσουμε. Είμαστε πολύ δεμένοι, υπάρχει ένα κλίμα άριστο όπου δεν μαλώνει κανένας με κανένα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό στοιχείο για να διατηρήσεις τη ψυχραιμία σου και να κάνεις την ανατροπή”.

Όσο αφορά τα τρία γκολ του...

“Έκανα αυτό που ξέρω να κάνω τόσα χρόνια. Πόσο μάλλον τώρα που έχω τόσο ποιοτικούς παίκτες δίπλα μου. Μου σερβίρουν την μπάλα και εγώ απλά την σπρώχνω στα δίχτυα. Στο προηγούμενο παιχνίδι είχα χάσει τρία τετ-α-τετ όποτε ξέσπασα και τα έβαλα προχθές μαζεμένα!"

Για τον ρόλο του κόσμου στην ανατροπή…

“Μας βοήθησε πάρα πολύ η παρουσία τους και μας έδωσε μεγάλη ώθηση για την ανατροπή. Τους ευχαριστούμε που για άλλη μια φορά στάθηκαν τόσο παθιασμένα στο πλευρό μας. Είναι κοντά μας ο κόσμος και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε όλα τα ματς όχι μόνο στα ντέρμπι”.

Για την ποιότητα της ομάδας φέτος…

“Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Ίσως να έχουμε και το καλύτερο ρόστερ του πρωταθλήματος, στον τομέα της εμπειρίας από μεγαλύτερες κατηγορίες. Οι πλείστοι παίκτες μας έπαιξαν και πρώτη κατηγορία”.

Για τη συνέχεια…

“Πλέον κοιτάζουμε το τοπικό ντέρμπι με την Ορμήδεια εκτός έδρας. Η Ορμήδεια είχε αποτυχημένο αποτέλεσμα στο περασμένο ματς και θα θέλει οπωσδήποτε τη νίκη. Άρα θα είναι δύσκολο. Είναι σημαντικό ματς για εμάς και είναι καλό που θα έχουμε πολύ κόσμο στο πλευρό μας. Είμαστε σίγουροι πως θα έρθουν για άλλη μια φορά και υποσχόμαστε πως στο τέλος της χρονιάς θα τους ανταμείψουμε”.