Απογοήτευση στο τέλος

Μέσα από την επίσημη σελίδα της, η Ολυμπιάς Λυμπιών αναφέρεται στο παιχνίδι με τον Χαλκάνωρα...

"Δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα μας, η οποία εξήλθε 2-2 στο εκτός έδρας γειτονικό ντέρμπι με τον Χαλκάνωρα Ιδαλίου, σε ένα αγώνα που προηγούμασταν 2-0 μέχρι και το 92’.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα του Χαλκάνωρα να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού και την κατοχή. Η δική μας ομάδα αρκέστηκε στην καλή αμυντική της παρουσία και προσπάθησε με αντεπιθέσεις να κάνει την ζημιά. Παρά την υπεροχή του αντιπάλου σε όλο το ημίχρονο η ομάδα μας ήταν αυτή που ευτύχησε  να πετύχει πρώτη το γκολ. Στο 15’ μετά από εκτέλεση κόρνερ και σύγχυση στην αντίπαλη εστία ο Ανδρόνικος Αλεξάνδρου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα μας άντεξε στην πίεση του αντιπάλου και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ της σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει καλύτερα πατήματα και να ελέγχει τον αγώνα. Μάλιστα η ομάδα μας έχασε μεγάλη ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρμα της σε χαμένο τετ-α-τετ του Μαρίνου Πέζουνου. Ωστόσο λίγο αργότερα, η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της περιοχής με τον Κωνσταντίνο Γιαννακού. Το παιχνίδι κυλούσε στα μέτρα της ομάδας η οποία διατηρούσε με σχετική ευκολία το 0-2. Αυτό κράτησε μέχρι το 92’ όπου με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Χαλκάνωρας μείωσε σε 1-2. Παρά το πολύ λίγο χρόνο που είχε απομείνει στο 96’ στην τελευταία φάση του αγώνα ο Χαλκάνωρας κατάφερε να ισοφαρίσει σε 2-2 και ουσιαστικά να κάνει το αδύνατο δυνατό.

Η ομάδα μας έκανε μεγάλη προσπάθεια και κατάφερε μέσα από το παιχνίδι της να είναι κοντά σε μια μεγάλη νίκη, που τελικά χάθηκε μέσα σε 4 λεπτά. Η απογοήτευση ήταν έντονη, οχί τόσο για το αποτέλεσμα αλλά με τον τρόπο που ήρθε αυτή η ισοπαλία αφού μέχρι το 92’ κρατούσαμε το τρίποντο στα  χέρια μας. Πλέον αυτό το παιχνίδι είναι στο παρελθόν και όλοι στην ομάδα βλέπουν πως παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και να παίρνουμε αυτό που μας αξίζει μέσα στο γήπεδο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον κόσμο της ομάδας που για άλλο ένα παιχνίδι έδωσε το μαζικό παρόν του και στήριξε την ομάδα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό".