Το Match Report με ΑΕΝ

Μέσω της επίσημης σελίδας του ο Π.Ο Ορμήδειας αναφέρεται στο ματς κόντρα στην ΑΕΝ Βρυσούλλων που έληξε στο ισόπαλο 0-0.

"Μετά από ένα πολύ καλό παιχνίδι δυνατό παρά τεχνικό λόγω και του κακού αγωνιστικού χώρου η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την ομάδα της ΑΕΝ στο κοινοτικό στάδιο Βρυσούλλων.

Η ομάδα μας στο πρώτο ημίχρονο μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα έλεγχε τον ρυθμό και έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες για να προηγηθεί στο σκορ. Από εκτέλεση κόρνερ ο Ανδρέας Χατζηαθανασίου κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με κεφάλια, το γκολ όμως ακυρώθηκε αφού ο βοηθός διαιτητή έδειξε ότι η μπάλα πέρασε έξω κατά την εκτέλεση του κόρνερ. Η γηπεδούχος ομάδα της ΑΕΝ ισορρόπησε το παιχνίδι στα μέσα του ημιχρόνου και βρήκε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ.

Στο δεύτερο ημιχρόνο η ομάδα μας μπήκε και πάλι καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και βρήκε τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ χωρίς όμως να τα καταφέρει. Η ομάδα της ΑΕΝ απείλησε μόνο στα τελευταία στάδια του αγώνα όπου υπήρχε ένας τρελός ρυθμός με τις δυο ομαδες να κυνηγούν το γκολ χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η ομάδα μας στα τελευταία δέκα περίπου λεπτά αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω της κόκκινης κάρτας που δέχθηκε ο Γιώργος Μαλένοβ.

Επόμενος αγώνας στην έδρα μας στο γειτονικό ντέρμπι με την Ξυλοτύμπου όπου η ομάδα μας θα τα δώσει όλα για την πρώτη της νίκη".