Αφήνουν πίσω την πρώτη ήττα

Μέσα από την επίσημη σελίδα της η Ολυμπιάς Λυμπιών αναφέρεται στην ήττα από την Ορμήδεια...

"Την πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα δέχτηκε η ομάδα μας στον αγώνα με την Ορμήδεια με σκορ 2-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να είναι αυτή που έχει την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα μας ήταν αυτή που προσπαθούσε να επιτεθεί και δημιούργησε αρκετές προϋποθέσεις, χωρίς όμως να απειλήσει αφού είχαμε πρόβλημα στην τελική πάσα. Οι καλύτερες ευκαιρίες της ομάδας μας ήταν κυρίως από στημένα, όπου δύο φορές η μπάλα έσκασε στην περιοχή του αντιπάλου αλλά εκεί δεν βρέθηκε ποδοσφαιριστής μας. Το πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές φάσεις έληξε στο 0-0. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, η Ορμήδεια στην πρώτη της ευκαιρία στο παιχνίδι άνοιξε το σκορ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή. Αυτό το γκολ άλλαξε το πλάνο της ομάδας μας αλλά με την πάροδο του χρόνου επανακτήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού με μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας η τελική πάσα. Η ομάδα μας φάνηκε και άτυχη αφού όλες τις οι αλλαγές ήταν αναγκαστικές. Όσου περνούσε η ώρα η ομάδα μας ρίσκαρε περισσότερο και έτσι άφηνε περισσότερα κενά στην άμυνα. Σε μια αντεπίθεση του αντιπάλου ήρθε και το δεύτερο γκολ στο 70΄ και η ομάδα μας είχε ένα βουνό να ανεβεί. Στο 77’ όμως αναπτερώθηκαν οι ελπίδες μας όταν ο Αντρέας Καλλής με σέντρα σουτ μείωσε σε 2-1. Η ομάδα μας προσπάθησε να επιτεθεί στον χρόνο που απέμεινε, όμως λίγο η δυσκολία στο τελείωμα των φάσεων λίγο οι συνεχόμενες διακοπές δεν έφεραν κάποιο γκολ. Έτσι το 2-1 ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Σίγουρα η ομάδα μας δεν παρουσίασε το καλύτερο της πρόσωπο, όμως δεν ήταν κατώτερη του αντιπάλου. Η ομάδα της Ορμήδειας ήθελε περισσότερο το παιχνίδι και πέτυχε γκολ σε καθοριστικά σημεία. Αφήνουμε πίσω αυτό το παιχνίδι και μαθαίνοντας από τα λάθη μας, στόχος είναι η βελτίωση της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τον κόσμο που έκανε και πάλι το ταξίδι και ακολούθησε την ομάδα και υποσχόμαστε για καλύτερες εμφανίσεις και αποτελέσματα".