Θέαμα, ουσία και τώρα... Μακάρειο! (Φώτος/βίντεο)

Ο Π.Ο Ξυλοτύμπου μέσω της επίσημης σελίδας του αναφέρεται στην χθεσινή νίκη του με 6-1 επί της Δόξας Παλιομετόχου για το Κύπελλο.

"Η διαφορά δυναμικότητας και ποιότητας ήταν εμφανές στον σημερινό μας, εκτός έδρας, αγώνα κυπέλλου με την Δόξα Παλιομετόχου. Αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, η ομάδα μας επικράτησε με 6-1 και ταυτόχρονα πήρε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο.

Ξεκουράστηκαν κάποιοι βασικοί ποδοσφαιριστές ενώ άλλοι αντικαταστάθηκαν με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αφού το σκορ ήταν 0 - 4. Όσοι νεαροί αγωνίστηκαν άφησαν καλές εντυπώσεις και σίγουρα το μέλλον τους ανήκει. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι για την ομάδα μας σκόραραν οι Hector Gonzalez, Λοΐζος Μιχαήλ, Ττόμης Χρυσοστόμου, Κυριάκος Χάτζιαρος (2) και ο αρχηγός της ομάδας μας Γιώργης Ταύρου, με πέναλτι.

Το ερχόμενο Σάββατο στις 3.30 μμ η ομάδα μας αγωνίζεται στο Μακάρειο Στάδιο με τον Διγενή Μόρφου. Καλούμε τον κόσμο μας να έρθει ακόμα πιο κοντά στην ομάδα και να την στηρίξει ώστε να πετύχει το στόχο της, που δεν είναι άλλος εκτός από τη νίκη.
Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ".