Έτσι ήρθε η πρόκριση

Ο Ορφέας Λευκωσίας αναφέρεται μέσα από την επίσημη σελίδα του στο ματς με τον ΑΠΟΦ...

"Σε αγώνα για τα προημιτελικά του κυπέλλου ΠΟΕΛ ο ΟΡΦΕΑΣ κέρδισε χτες με 2-1 τον ΑΠΟΦ Φαρμακά και προκρίηκε στην ημιτελική φάση.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλά τον αγώνα και έχασε 2 καλές ευκαιρίες με τον Αντρέα Πάτσαλο για να σκοράρει. Στη συνέχεια το παιχνίδι κινήθηκε σε μέτριο ρυθμό, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις από τις 2 ομάδες, με το ημίχρονο να τελειώνει 0-0.

Στο δεύτερο ημόχρονο ο ΟΡΦΕΑΣ μπήκε πιο συγκεντρωμένος και προσπάθησε να σκοράρει πρώτος. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε τελικα γύρω στο 70' μετά από ατομική προσπάθεια και αριστερό σουτ του Αντρέα Πάτσαλου.

Εκέι που όλα έδειχναν ότι ο ΟΡΦΕΑΣ θα έπαιρνε τη νίκη, η ομάδα του Φαρμακά ισοφάρισε γύρω στο 80' σε 1-1 μετά από αδράνεια στην άμυνα.

Ο ΟΡΦΕΑΣ βγήκε μπροστά και προσπάθησε να σκοράρει και 2ο γκολ πριν ο αγώνας οδηγηθεί στην παράταση. Αρχικά ο Στάυρος Αντωνίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι μετά από εκτέλεση φάουλ ενώ 5 λεπτά πριν τη λήξη ο Κυριάκος Σφηκουρής πέτυχε το νικητήριο γκολ με όμορφο γυριστό σουτ μετά από σέντρα ακριβείας του Φίλιππου Φιλίππου.

Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ομάδα του ΑΠΟΦ Φαρμακά".