Με πάθος και δύναμη

Ο ΠΟΞ μέσα από την επίσημη σελίδα του αναφέρεται στο παιχνίδι με τον Εθνικό Λατσιών...

"Κορυφής συνέχεια…

Πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ κέρδισε η ομάδα μας τον Εθνικό Λατσιών αφού το στενό 1-0 δεν αντικατοπτρίζει την πραγματική εικόνα του αγώνα. Ανώτεροι κατά κράτος από τον αντίπαλο σε όλους τους τομείς, με αρκετές τελικές και χαμένες κλασικές ευκαιρίες, στο τέλος πήραμε το ζητούμενο. Ακόμα ένα τρίποντο το οποίο μας αφήνει μόνους στην κορυφή και εντός των στόχων μας.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έδωσαν το άπαντα των δυνάμεων τους για αυτή τη νίκη αφού όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, ο αγώνας αυτός για εμάς ήταν κομβικής σημασίας λόγω των αποστάσεων που θα μεγάλωναν από την τέταρτη ομάδα στη βαθμολογία σε περίπτωση νίκης. Με πάθος, δύναμη και ακολουθώντας τις οδηγίες της τεχνικής μας ηγεσίας στο τέλος πανηγύρισαν όλοι μαζί τη νίκη. Το γκολ της ομάδας μας σημείωσε ο γερόλυκος Hector Gonzalez με δυνατό ευθύβολο σουτ κατόπιν εκπληκτικής ασίστ από τον Παντελή Ταύρου.

Για ακόμα μια φορά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν στο γήπεδο και στήριξε την ομάδα. Είμαστε όμως σίγουροι ότι μπορούμε να έχουμε αρκετό περισσότερο κόσμο και ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια μας αφού στο παρελθόν το αποδείξαμε.

Όλοι μαζί ξεκινήσαμε και όλοι μαζί συνεχίζουμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ".