Ποδαρικό με… ανατροπή! (Φώτος)

Ο Π.Ο Ξυλοτύμβου έκανε ποδαρικό στo 2017, κερδίζοντας με 3-1 εκτός έδρας την ΑΕΝ Βρυσούλλων, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ και φωτογραφίες από την επίσημη σελίδα της ομάδας

“Με το δεξί ξεκίνησε τη νέα χρονιά η ομάδα μας κερδίζοντας εκτός έδρας την ΑΕΝ Βρυσούλλων με 3-1. Σε ένα βαρύ αγωνιστικό γήπεδο, η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο μετά από πέναλτι που ευστόχησαν οι γηπεδούχοι στο 36 λεπτό. 

Είχαμε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, φτιάξαμε και χάσαμε ευκαιρίες ώστε να πετύχουμε γκολ αλλά το ημίχρονο έκλεισε με το εις βάρος μας αποτέλεσμα. Στην επανάληψη οι ποδοσφαιριστές μας μπήκαν αρκετά δυνατά, επέβαλαν τον ρυθμό τους και πολύ γρήγορα, στο 57 λεπτό, μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Κυριάκος Χάτζιαρος με άπιαστη κεφαλιά ισοφάρισε. Από εκεί και πέρα η παράσταση ήταν για ένα και ήταν πλέον θέμα χρόνου να πάρουμε κεφάλι στο σκορ. 

Στο 76 κερδίσαμε φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή του αντιπάλου και με άψογη εκτέλεση ο Παντελής Ταύρου έδωσε προβάδισμα στην ομάδα μας εν μέσω πανηγυρισμών από τους φίλους της ομάδας μας που την ακολούθησαν στις Βρυσούλλες. Μέχρι και το τέλος διαχειριστήκαμε άψογα το προβάδισμα μας και στο 90 ο Κυριάκος Χρίστου @ Κάζουλος ανατράπηκε εντός περιοχής, το πέναλτι δόθηκε και ο Hector Gonzalez δεν λάθεψε.

Με τη νίκη μας αυτή παραμένουμε σταθερά στην κορυφή έχοντας απόσταση ασφαλείας από τους διώκτες μας και παραμένουμε εντός των στόχων μας.

Για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μέσα σε αντίξοες καιρικές συνθήκες ακολούθησε την ομάδα και με υπομονή στήριξε τους ποδοσφαιριστές μας μέχρι το τέλος.
Συνεχίζουμε δυνατά όπως εμείς ξέρουμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ"