(Φωτορεπορτάζ) "Δεν είχε την τύχη με το μέρος της"

Η Κολώνη Γεροσκήπου αναλύει στο ρεπορτάζ της το ισόπαλο 1-1 κόντρα στο Φρέναρος, παρουσιάζοντας φωτογραφικό υλικό από την αναμέτρηση.

Αναλυτικά:

"Ισοπαλία στο μακρινό εκτός έδρας παιχνίδι. 

Για ακόμα ένα παιχνίδι η ομάδα μας δεν είχε την τύχη με το μέρος της αφού ξανά έχασε βαθμούς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές μας πρωταγωνιστούσαν στο παιχνίδι , δείχνοντας ποσό πολύ ήθελαν την νίκη και τους 3 πολύτιμους βαθμούς. Η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Λένο Θεοδώρου να σκοράρει μετά από πάσα του Ευέλθων Δημητρίου στο 27’, 0-1. Δεν καταφέραμε να μεγαλώσουμε το δείχτη του σκορ με τις κλασικές ευκαιρίες που ακολούθησαν. 0-1 σκορ ημιχρόνου.

Δεύτερο ημιχρονο.

Η ομάδα μας ελέγχοντας τον ρυθμό του αγώνα, δεν απειλήθηκε καθόλου στα μετόπισθεν και με ομαδικές επιθέσεις προσπαθούσε για το δεύτερο γκολ το όποιο θα τελείωνε το παιχνίδι. Ο Διαιτητής του αγώνα στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας έδειξε 4 λεπτά επιπρόσθετο χρόνο. Εκεί που όλα έδειχναν να τελειώνουν εξαιρετικά για την ομάδα μας, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στην τελευταία φάση του αγώνα στο 94’ μετά από απόκρουση του τερματοφύλακα μας Στάθη Κωνσταντίνου η μπάλα κυλούσε παράλληλα στην γραμμή τέρματος με αμυντικό της ομάδα μας να χάνει τον βηματισμό του και να στέλλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι ποδοσφαιριστές μας έφυγαν πικραμένοι για ακόμα μια φορά από το γήπεδο αφού δεν πήραν αυτό που πραγματικά άξιζαν.

Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά για το δύσκολο έργο που ακολουθεί βλέποντας το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".