"Πιστεύουμε στις δυνάμεις μας"

Η Ελπίδα Ξυλοφάγου επιχειρεί ένα νέο ξεκίνημα με τον Μάριο Αποστόλου στο τιμόνι, που κόντρα στον Διγενή Μόρφου, θέλει να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στον πάγκο της ομάδας.

Ο Κύπριος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα μας kerkida.net

Για την νέα συνεργασία, τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφικές κινήσεις…

“Ανέλαβα την Ελπίδα Ξυλοφάγου λίγο πριν τη διακοπή για τις γιορτές με συνεργάτες τους Γιώργο Χρίστου ως γυμναστή και τον Τάσο Ευαγόρου ως προπονητή τερματοφυλάκων. Από την ομάδα αποχώρησαν επτά ποδοσφαιριστές για διάφορους λόγους ενώ κατά τη μεταγραφική περίοδο ήρθαν άλλοι τρεις και η προσπάθεια για ενίσχυση συνεχίζεται. Μπορεί η ομάδα να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία εντούτοις γίνεται σκληρή δουλειά από όλους με στόχο την απομάκρυνση από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό”.

Για την εντός έδρας ήττα από την ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα και τον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον Διγενή Μόρφου…

“Μπορεί να χάσαμε όμως δικαιούμασταν τουλάχιστον την ισοπαλία με βάση την απόδοση που είχαμε συνολικά. Κόντρα στον Διγενή Μόρφου ξέρουμε πως θα αντιμετωπίσουμε μια αρκετά καλή ομάδα, όμως παρόλα τα προβλήματα, πιστεύουμε στις δυνάμεις μας, ειδικά μέσα στην έδρα μας. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας”.