"Παγωμένη" απόδραση

Ο ΠΟΞ μέσα από την σελίδα του αναφέρεται στο διπλό επί της ΑΠΕΠ...

"Χωρίς να φτάσουμε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης καταφέραμε και αποδράσαμε με το διπλό από την παγωμένη Κυπερούντα και σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα μεγαλώσαμε τις αποστάσεις από τον δεύτερο και τον τρίτο σε 8 και 10 βαθμούς αντίστοιχα.

Οι ποδοσφαιριστές μας παρέμειναν ψύχραιμοι και πειθαρχημένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα σε ένα βαρύ και γλιστερό αγωνιστικό γήπεδο και μας χάρισαν μια τεράστια νίκη στα τελευταία 8 λεπτά του αγώνα απέναντι στην ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς με 3 – 0. Τα γκολ μας σημείωσαν οι Αντρέας Γκουγκούρης στο 85 λεπτό, ο νεοφερμένος Γιώργος Παπαγγελοδήμου στο 90 λεπτό και ο Hector Gonzalez στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μπορεί το σκορ να αδικεί τους γηπεδούχους με τον τρόπο που ήρθε όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο και για αυτό είναι και ο βασιλιάς των σπορ.

Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία καθώς και στους φιλάθλους μας που ακολούθησαν την ομάδα στην Κυπερούντα.

Παραμένουμε μόνοι στην κορυφή με 39 βαθμούς έχοντας συνάμα τόσο την καλύτερη επίθεση με 30 γκολ όσο και την καλύτερη άμυνα με 12 γκολ παθητικό.

Όλοι μαζί ενωμένοι ξεκινήσαμε και όλοι μαζί ενωμένοι συνεχίζουμε.

ΞΥΛΟΤΥΜΒΟΥ – ΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ – ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ".