"Το απoτέλεσμα μας αδικεί"

Ο Π.Ο Ορμήδειας αναφέρεται στην εκτός έδρας ισοπαλία με τον Χαλκάνορα.

"Η ομάδα μας το Σάββατο 14/01/17 εξήλθε ισόπαλη με τον δεύτερο στην βαθμολογία Χαλκάνορα στο Δάλι. 

Το απότελεσμα μας αδικεί αφού βάση της εικόνας του παιχνιδιού μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας παρατάχθηκε με διαφορέτικο σχηματισμό από άλλα παιχνίδια και εγκλώβισε την ομάδα του Χαλκάνορα στα πρώτα είκοσι λεπτά του αγώνα και με γρήγορες αντεπιθέσεις προσπάθουσε να βρει τις ευκαιρίες για ένα γκόλ. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο λόγω και της αναγκαστικής αλλαγής του επιθετικού μας YOYSSIF, ο προπονητής μας Γιαννάκης Ποντικός άλλαξε τον σχηματισμό της ομάδας μας και ο Χαλκάνορας κέρδισε κάποια μέτρα στο γήπεδο χώρις όμως να απειλήσει ιδιαίτερα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε φουριόζα στον αγωνιστικό χώρο και με συνεχής επιθέσεις κυριώς από τα πλάγια με τους Αδάμο Χατζηγεωργίου και Παναγιώτη Θεμιστοκλέους δημιουργούσε ρηγμάτα μέσα στην περιοχή του αντιπάλου. Χάθηκαν κλασσικές ευκαιρίες με τους Δημήτρη Πρατζιώτη να αστοχεί από κοντά, κεφαλιά του ΛΟΥΗΣ σε κόρνερ να καταλήγει μόλις έξω. Η ομάδα μας κατάφερε να ανοίξει το σκορ σε πολύ ωραία ομάδικη προσπάθεια, ο Μανώλη μπήκε μέσα στην περιοχή ανατράπηκε, κερδίσαμε το πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος και έκανε το 0-1 για την ομάδα μας. 

Μετά το γκολ ο Χαλκάνορας βγήκε μπροστά και η ομάδα μας βρήκε ανοιχτούς διαδρόμους και μπορούσε να καθαρίσει τον αγώνα με δεύτερο γκολ, όμως οι ποδοσφαιριστές μας ήταν άστοχοι. Πληρώσαμε την αστοχία μας και η γηπεδούχος ομάδα ισοφάρισε και αυτή με πέναλτι το σκορ σε 1-1. Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η μπάλα ανεβοκατέβαινε στις δύο εστίες με την ομάδα μας να βρίσκει τουλάχιστον τρεις ξεκάθαρες ευκαιρίες να προηγηθεί με πιο κλασσική την προβολή πάνω στην γραμμή της εστίας από τον σκόρερ μας να φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι ποδοσφαιριστές μας απέδειξαν ότι με πάθος και θέληση μπορούν να κερδίσουν οποιοδήποτε αντίπαλο σε οποιαδήποτε έδρα. Η σκληρή δουλειά θα συνεχίστει για να ανέβει η ομάδα πιο ψηλά εκεί που της αξίζει".