"Πρώτη φορά, τόσο σοβαρή δουλειά"

Ο Άτλας Αγλαντζιάς αναφέρεται στη νίκη κόντρα στον Κόρνο με 0-2.

"Νικηφόρα συνέχισε η ομάδα μας την πορεία της στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε στον Κόρνο της τοπικής ομάδας με 0-2.

Η ομάδα μας δεν μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και επέτρεψε στους αντιπάλους που ξεκίνησαν με πάθος τον αγώνα να μας ασκήσουν πίεση στα πρώτα δέκα λεπτά. Μετά το δεκάλεπτο η ομάδα μας ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε μέχρι το 35΄να προηγηθεί με 0-2 χάρις σε γκολ του Μποκι και Πρωτοπαππά.

Στο διάστημα αυτό η ομάδα μας έδειξε μέρος των δυνατοτήτων της καθώς με την ποιότητα ποδοσφαίρου που έβγαλε επιβλήθηκε κατα κράτος των αντιπάλων.Στο β ημίχρονο η ομάδα μας κατέβασε ρυθμούς και χωρίς να απειληθεί διατήρησε το μηδέν και θα μπορούσε να σημειώσει και τρίτο γκολ αν οι παίχτες μας ήταν πιο σοβαροί.

Το αποτέλεσμα αυτό μας βρίσκει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και μας εξασφαλίζει προς το παρόν μια άνετη παραμονή στην κατηγορία.

Εμείς συνεχίζουμε στο στόχο που έχουμε βάλει με τον προπονητή μας για την δημιουργία μιας ομάδας που θα παίζει σύγχρονο επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και να στηρίζεται σε δικά της παιδιά έτσι ώστε μακροπρόθεσμα να μπορεί να κοιτάξει πιο ψηλά.

Τέλος καλούμε το Δημαρχείο και τον κόσμο της Αγλαντζιάς να στηρίξει αυτή την προσπάθεια μιας και είναι η πρώτη φορά που στη Κοινότητα μας γίνεται μια τόσο σοβαρή δουλειά στο χώρο του ποδοσφαίρου αρχής γενομένης από την Κυριακή που καλούμε όλους τους Αγλαντζιώτες στο γήπεδο για να στηρίξουν αυτά τα παιδιά και να απολαύσουν ποδόσφαιρο".