"Δεχθήκαμε προκλήσεις"

Μέσα από την επίσημη σελίδα της, η ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου αναφέρεται στο παιχνίδι με τον Φοίνικα Αγίας Μαρίνας...

"Δυστυχώς η ομάδα μας δέχθηκε την ήττα απο την ομάδα του Φοίνικα Αγιάς Μαρίνας με σκορ 1-0. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα μας βρεθήκαμε πίσω στο σκορ στο 40' μετά απο ένα σουτ έξω απο την περιοχή. Σε ένα άθλιο αγωνιστικό χώρο η ομάδα μας ανέβηκε και προσπάθησε αλλά δυστυχώς δεν κατάφερε να σκοράρει. Ενα παιχνίδι ισοδύναμο χωρίς αρκετές φάσεις.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους λίγους αλλά πιστούς φίλαθλους μας που μας ακολούθησαν στο μακρινό εκτος παιχνίδι στην Αγια Μαρίνα. Αν και δέχθηκαν αρκετές προκλήσεις απο τους φίλαθλους της αντίπαλης ομάδας έδειξαν επίπεδο και ανωτερότητα. Χάθηκε μια μάχη και όχι ο πόλεμος.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το ερχόμενο Σάββατο στην δική μας έδρα... στο δικό μας σπίτι να φιλοξενήσουμε την ομάδα του Κόρνου. Καμια δικαιολογία καμιά απουσία. Η ΟΜΑΔΑ μας σας χρειάζεται δίπλα της. ΟΛΟΙ μαζι ΕΝΩΜΕΝΟΙ να πάρουμε το τρίποντο και να συνεχίσουμε στην υλοποιήση του στόχου μας που δεν είναι άλλος απο την ΑΝΟΔΟ στην 3η κατηγορία. ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπόν στις 3μμ το Σάββατο στο ΑΚΡΩΤΗΡΙ. Συνεχίζουμε ΜΑΖΙ!".