"Έπαιξε πελλό ο διαιτητής"

Στο παιχνίδι με το Γέρι αναφέρεται μέσα από την σελίδα του ο Ορφέας, που εκφράζει έντονα παράπονα για την διαιτησία...

Άδικη ήττα για την ομάδα μας μέσα στο γέρι, αφού χάσαμε πάμπολες ευκαιρίες για να καθαρίσουμε το παιχνίδι, ωστόσο οι παίκτες μας δεν ήταν εύστοχοι. Το γέρι σε μια από τις ελάχιστες ευκαιρίες που έφτιαξε κατάφερε να σκοράρει με κεφαλιά.

Επιοικώς άθλια η διαιτησία του αγώνα που απλά καταδίκασε την ομάδα μας. Ο διαιτητής Αριστοδήμου και ο βοηθός Ζένιος κατάπιαν 2 πεντακάθαρα πέναλτυ για τον ΟΡΦΕΑ τα οποία έγιναν μπροστά στα μάτια τους και απλά αποφάσισαν να ''παίξουν πελλό''.

Ο διαιτητής απλά παρακολουθούσε τα δολοφονικά φάουλ του αντιπάλου χωρίς να δίνει τις ανάλογες κάρτες ή πολλές φορες δεν έδινε καν τα φάουλ ενώ ανέκτηκε με πλήρη αδιαφορία την καθυστέρηση που έκαναν οι αντιπάλοι από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Ο ποδοσφαιριστής μας Φίλιππος Φιλίππου έγινε αναγκαστική αλλαγή στο πρώτο ημίχρονο μετά από πολύ σκληρό φάουλ ενώ ο Ευτύχιος Μιχαηλίδης κατέληξε στο νοσοκομείο.

Αριστοδήμου και Ζένιος αποτελούν κόκκινο πανί και είναι ανεπιθύμητοι πλέον στον ΟΡΦΕΑ. Yπενθυμίζουμε ότι οι 2 αυτοί κύριοι κατάπιαν άλλα 2 πεντακάθαρα πέναλτι στον αγώνα με τον αολ στο ξεκίνημα του δεύτερου γύρου ενώ ο Αριστοδήμου ήταν διαιτητής και στον πρώτο αγώνα απέναντι στο γέρι όπου ο ποδοσφαιριστής μας Θεόφιλος κατέληξε επίσης στο νοσοκομείο και με το πόδι στον γύψο. Στην εν λόγω φάση ο διαιτητής έδωσε απλώς φάουλ.

Όσο για τα τα κουτσομπολιά και τις κουβέντες του καφενέ που διαδίδουν κάποιοι περί εύνοιας του ΟΡΦΕΑΣ, ευτυχώς ''συναχτήκατε'' πολλοί σήμερα και είδατε την ευνοια. Επόμενος αγώνας σε 2 βδομάδες απέναντι στην πρόοδο στο Καϊμακλι όπου πάμε με μοναδικό στόχο τη νίκη και τονίζουμε ότι δεν θα ανεχθούμε ουτε ένα λάθος πλάγιο άουτ εναντίων του ΟΡΦΕΑ".