Καταγγέλλουν ΕΧΘΡΙΚΗ φιλοξενία

Mέσα από την επίσημη σελίδα του το Φρέναρος αναφέρεται στο σημαντικό διπλό επί του Φοίνικα και κάνει λόγο για εχθρική φιλοξενία...

"ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΕ ΟΕ!!!

Μεθυσμένη Πολιτεία είναι η κοινότητα Φρενάρου μετά το σημερινό διπλό εκτός έδρας απέναντι στην ομάδα του Φοίνικα Αγίας Μαρίνας με 0-1 από γκολ του Σταύρου Ιωάννου στο 88 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Μετά από μια εχθρική φιλοξενία (προσπάθεια χτυπήματος στους ποδοσφαιριστές μας από φιλάθλους και ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας μετά το τέλος του αγώνα) η ομάδα μας κατάφερε να αποδράσει με το διπλό και να χαλάσει τα σχέδια του Φοίνικα που είχαν στηθεί από νωρίς για την φιέστα ανόδου. Τα παλικάρια του Γιώργου Ζάκου με μια εμφάνιση που θύμιζε τους 300 του Λεωνίδα κατάφεραν να πάρουν το κρισιμότερο τρίποντο της χρονιάς και να κρατήσουν την ομάδα στη κατηγορία.

Η ομάδα μας με μια αντεπίθεση στο δεύτερο γύρο κάνοντας πρωταθλητισμό παίροντας 23 πόντους όπου οι πλείστοι μας είχαν καταδικασμένους πως δεν θα τα καταφέρουμε καταφέραμε να ανατρέψουμε τα προγνωστικά και να θυμίσουμε πως μια ποδοσφαιρική ομάδα μπόρει να κάνει γνωστή την κοινότητα μας στο ευρύ κοινό. 

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ TEAM ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ TEAM ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΑΡΟΥ. 

ΑΚΟΜΗ ΣΥΓΧΑΤΗΤΗΡΙΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΖΟΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!!".