ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και πανηγυρισμοί! (φώτο)

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ στο πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΟΛ το ΚΟΥΡΙΟΝ Επισκοπής μετά τη νίκη που σημείωσε την Κυριακή με   6-1 επί της της Αναγέννησης Τραχωνιού.

Σκόρερ για τους πρωταθλητές οι Χαράλαμπος Πισσαρίδης, Κωνσταντίνος Χριστοδούλου, Ανδρέας Χατζησέργης, Λούκας Κουρούσιης, και Ξενής Μιχαήλ(2).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο βρέθηκαν γύρω στους 150 φίλους και οπαδούς της ομάδας. Η ομάδα πέραν από την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει στις τάξεις της τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ανδρέα Χατζησέργη με 34 γκολ.

Οι πανηγυρίσμοι μετά το τέλος του αγώνα ήταν έξαλλοι αφού η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα στη πρώτη χρονιά επαναδραστηριοποίησης της. Η ομάδα του συλλόγου επαναδραστηριοποιήθηκε μετά από 13 χρόνια. Οι πανηγυρισμοί ξεκίνησαν στο γήπεδο και συνεχίστηκαν στους δρόμους της κοινότητας και ακολούθως στο οίκημα του σωματείου όπου διοίκηση, παίκτες και κόσμος διασκέδασαν μαζί μέχρι αργά το βράδυ.

Το ΚΟΥΡΙΟΝ Επισκοπής δίνει το Σάββατο 1 Απριλίου αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου με την Αναγγένηση Διερώνας στις 15:30 και καλεί το κόσμο μας να δώσει στηρίξει και πάλι τους παίκτες.