Επίσκεψη στο Κ.Ε.Τ.Ε

Ο Ορφέας μέσα από την επίσημη σελίδα του αναφέρεται στην επίσκεψή αντιπροσωπείας του Δ.Σ στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (Κ.Ε.Τ.Ε.), στα πλαίσια μιας πολύ καλής συνεργασίας που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες μεταξύ της ομάδας και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κ.Ε.Τ.Ε.

Αναλυτικά:

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Ορφέα ξεναγήθηκε χθες στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας (Κ.Ε.Τ.Ε.) το οποίο βρίσκεται στην οδό Ερμού στην Παλιά Λευκωσία, στα πλαίσια μιας πολύ καλής συνεργασίας που ξεκίνησε πριν από μερικούς μήνες μεταξύ της ομάδας μας και της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κ.Ε.Τ.Ε.

 Το κέντρο φιλοξενεί μια σπάνια συλλογή από πίνακες, περισσότερα από 5,000 βιβλία ιστορίας, τέχνης και περιηγητισμού και άλλα μοναδικά αντικείμενα με θέμα την ιστορία της Κύπρου και ως Ορφέας συστήνουμε ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη στο μουσείο.
 
Το Δ.Σ. του συλλόγου μας ευχαριστεί θερμά το Κ.Ε.Τ.Ε. και ιδιαίτερα τους φίλους Στέφανο Σεβέρη και Νικόλα Δρουσιώτη για την πρόσκληση καθώς και τον κ. Κώστα Σεβέρη για την ξενάγηση και την όμορφη εμπειρία.