Ο Δήμος Λάρνακας… ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ για 7η φορά! (Φώτος)

Για 7η φορά στην  ιστορία του ανακηρύχθηκε ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ο ΔΗΜΟΣ/ΣΑΛ/Δ.Σ. Λάρνακας, κερδίζοντας στον μεγάλο Τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνικού Λάρνακας, την ομάδα της ΑΗΚ με το ευρύ σκορ 5-1.

Τον αγώνα παρακολούθησαν ο Βουλευτής Λάρνακας κ. Γιώργος Προκοπίου, ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Αντρέας Βύρας, ο Αντιδήμαρχος Αραδίππου κ. Χριστόδουλος Πάρτου, το μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσος Προκοπίου, ο πρώην Αντιδήμαρχος Αραδίππου κ. Μιχάλης Καρατζιάς, ο πρώην Διεθνής Διαιτητής κ. Παναγιώτης Γερασίμου, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικού Λάρνακας κ. Ανδρέας Ματσάγγος και τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Πάτσαλος και Ιάκωβος Καμένος, ο Λειτουργός του Δήμου Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουκά, και πολλοί άλλοι φίλοι του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου.

Το παιγνίδι σε όλο το 90λεπτο,  ήταν ομολογουμένως με μια λέξη ..διαφήμιση του ποδοσφαίρου,  ήταν συναρπαστικό,  είχε πάθος,  δύναμη, και αμφίρροπο, γι αυτό και κράτησε  αμείωτο το ενδιαφέρον των πολλών φίλων του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που το παρακολούθησαν μέχρι και το τελευταίο λεπτό του αγώνα, ζώντας ανεπανάληπτες ποδοσφαιρικές στιγμές, και στο τέλος χειροκρότησαν, όχι μόνον  τον νικητή, αλλά περισσότερο την αθλητοπρέπεια και τον αλληλοσεβασμό. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι ….η ομάδα του ΔΗΜΟΥ/ΣΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ,  μπήκε πολύ πιο δυνατά στο γήπεδο και κατάφερε να ελέγξει το παιγνίδι, είχε καλύτερη κυκλοφορία σε ολόκληρο το Α΄ ημίχρονο, και οι ποδοσφαιριστές του έδειχναν σε όλες τις φάσεις αποφασιστικότητα και πάθος για την κατάκτηση του Κυπέλλου με αποτέλεσμα να καταφέρει να προηγείται με την λήξη του Α΄ημιχρόνου με 2-0.
Στην επανάληψη, το σκηνικό άλλαξε.. με την ομάδα της ΑΗΚ να παρουσιάζει ένα «νέο  πρόσωπο» και να έχει αυτή τον έλεγχο του παιγνιδιού, πίεσε ασφυκτικά και κατάφερε να μειώσει σε 2-1, και εκεί που οι ποδοσφαιριστές της ΑΗΚ  έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη για να ισοφαρίσουν, σε μια ξαφνική αντεπίθεση οι ποδοσφαιριστές του ΔΗΜΟΥ πέτυχαν το 3-1. Απο κεί και μπρός  ανέλαβαν και πάλιν τα «ηνία» και κατάφεραν να πετύχουν άλλα 2 τέρματα, διαμορφώνοντας έτσι το τελικό σκορ 5-1.

Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή κ. Μάριου Νικολάου, βρήκε ποδοσφαιριστές, Τεχνική ηγεσία, οπαδούς και φίλους του ΔΗΜΟΥ/ΣΑΛ/Δ.Σ.  Λάρνακας, να πανηγυρίζουν έξαλλα, την κατάκτηση ακόμα ενός Τροπαίου, απαριθμώντας έτσι το Έβδομο ΚΥΠΕΛΛΟ στην ιστορία τους!!

Μετά την λήξη του Μεγάλου Τελικού, ο Πρόεδρος της ΟΕΠ Λάρνακας κ. Ανδρέας Ματσάγγος αφού πρώτα ευχαρίστησε όλους του επίσημους προσκεκλημένους οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους τον αγώνα, συγχάρηκε  τόσο την Κυπελλούχο ομάδα του ΔΗΜΟΥ/ΣΑΛ ΛΑΡΝΑΚΑΣ, όσο και την φιναλίστρια ομάδα της ΑΗΚ, και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα Παγκύπρια Πρωταθλήματα της ΚΟΕΠ. 

Τέλος αφού ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά τον ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ για την σταθερή οικονομική στήριξη του προς τον θεσμό του Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου, κάλεσε το Μέλος του Δ.Σ. του ΚΟΑ κ. Τάσο Προκοπίου, ο οποίος διαχρονικά βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό τους, όπως κάνει τις απονομές των Βαρύτιμων επάθλων στην Κυπελλούχο ομάδα του ΔΗΜΟΥ/ΣΑΛ/Δ.Σ. και στην Φιναλίστρια ομάδα της ΑΗΚ.