ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Πρόεδρο: "Όταν το 2012 η ομάδα κινδύνευε..."

Μέσα από την επίσημη σελίδα της ομάδας, η οικογένεια του Π.Ο Ξυλοτύμβου ευχαριστεί τον πρόεδρο Γεώργιο Γεωργίου Μαλτέζο για τα όσα πρόσφερε τα τελευταία 5 χρόνια και είχαν ως επιστέγασμα το φετινό νταμπλ και την άνοδο.

"Γεώργιος Γεωργίου Μαλτέζος, ότι και να πούμε ότι και να γράψουμε την δεδομένη στιγμή για αυτό τον άνθρωπο θα είναι λίγο. Σίγουρα για αυτή την ομάδα πρόσφεραν και έδωσαν πολλοί από την ίδρυση της και τους ευχαριστούμε αφάνταστα. Όταν όμως το 2012 η ομάδα έμεινε ακέφαλη με το μέλλον της αβέβαιο και με κίνδυνο την διάλυση της, ο Μαλτέζος, ανέλαβε την ομάδα από το μηδέν με αρκετά χρέη να την βαραίνουν.

Με την μεθοδικότητα του, την επαγγελματική του πείρα καθώς και τις γνώσεις του περί Διοίκησης, όχι μόνο κατάφερε μέσα σε 5 χρόνια περίπου να την κάνει οικονομικά υγιέστατη αλλά και να την κάνει να πρωταγωνιστεί στα αγωνιστικά. Το αποτέλεσμα το ξέρουμε όλοι, ποδοσφαιρική χρονιά 2016 – 2017, η ομάδα μας πανάξια Πρωταθλήτρια της Γ΄ Κατηγορίας με ταυτόχρονη άνοδος στην Β΄ Κατηγορία και Κυπελλούχος.

Κάποιοι έχουν πει ότι η ιστορία όταν γραφτεί δεν μπορεί να ξεγραφτεί με τίποτε. Στην Ξυλοτύμβου η ιστορία έχει γραφτεί και είμαστε όλοι μέρος της, όμως τολμούμε να το πούμε ότι χωρίς τον Μαλτέζο αυτή η ιστορία δύσκολα θα γραφόταν.

Πρόεδρε μας, απλά θα θέλαμε να σου πούμε ένα μεγάλο και τεράστιο ευχαριστώ από όλους εμάς που νοιώσαμε περήφανοι για τα επιτεύγματα αυτής της ομάδας το τελευταίο χρονικό διάστημα και κάναμε την κοινότητα μας περήφανη σε όλη την Κύπρο.

Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί σου θα έχουμε ακόμα περισσότερες και πιο μεγάλες επιτυχίες στο μέλλον.

Σε ευχαριστούμε."