Άρχισε προγραμματισμό το νέο συμβούλιο

Με δελτίο τύπου ο Άτλας Αγλαντζιάς ενημερώνει για τα τελευταία νέα...

"Αγαπητοί φίλοι της ομάδας μας.

Οι προετοιμασίες για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην ομάδα μας, βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο. Η ομάδα μας όπως είναι γνωστόν μετά την κατάκτηση της 8ης θέσης θα αγωνίζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην 4η κατηγορία ή αλλιώς επίλεκτη κατηγορία ΣΤΟΚ.

Σας ενημερώνουμε ότι έχει συσταθεί ανανεωμένο συμβούλιο που αποτελείται από 7 μέλη, το οποίο ασχολείται αποκλειστικά με θέματα που αφορούν τον ποδοσφαιρικό Άτλα Αγλαντζιάς. Γίνεται προσπάθεια εξεύρεσης οικονομικών πόρων για να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που χρειάζονται για να εκπροσωπούμε καθώς πρέπει και αξίζει, την Αγλαντζιά μας, αλλά και για να μπορούμε να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο στην κοινότητα. Για τον λόγο αυτό μέλη του συμβουλίου μας, προσεγγίζουν επιχειρήσεις της κοινότητας μας παρουσιάζοντας το πλάνο μας και ζητώντας την στήριξη τους. Όσοι μπορούν να βοηθήσουν στην εξεύρεση χορηγών να επικοινωνήσουν μαζί μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έχουμε ήδη μιλήσει με όλους τους ποδοσφαιριστές μας για την ερχόμενη σεζόν, λαμβάνοντας θετικότατες απαντήσεις. Θα επανέλθουμε στο τέλος του μήνα για λεπτομερή ενημέρωση".